Sighiartău a venit de la București să-l desființeze pe Turc, cu toate combinațiile sale! Lista FINALĂ de prefect: Diana Morar – Stelian Dolha – George Gaftone. Subprefecți: Eugen Curteanu – Sorin Hangan!

 -  - 


Scandal între PNL-iști din județ, adunați în această seară să dea o listă de prefecți, după ce listele lui Turc au fost respinse (propunerile lui Turc: Doina Sigmirean, Dorina Cicioc, Ovidiu Florean, Terente Ciui)!

La ședința din această seară, primarii au fost consultați și liderii PNL au desemmnat o NOUĂ listă. George Gaftone – Stelian Dolha – Diana Morar sunt cele 3 nume care prind lista FINALĂ și devin favoriți pentru funcția de prefect!

ziar de bistrita stelian dolha

ziar de bistrita diana morar

 

Eugen Curteanu a intrat pe lista scurtă pentru funcția de subprefect!
Sorin Hangan a intrat și el pe lista de subrefect, listă care va fi transmisă la București!

Robert Sighiartău a câștigat bătălia pe prefect! Ioan Turc a fost pus la punct, cu toate combinațiile pe care le-a croșetat de unul singur!

În condițiile date, președintele Ioan Turc pierde teren în fața susținătorilor lui Robert Sighiartău, prin faptul că NU reușește să-și impună oamenii lui pentru prefect-subprefect: Dorina Cicioc, Doina Sigmirean, Terente Ciui, Ovidiu Florean au fost excluși de pe listă și teoretic, au zero șanse să prindă funcția!

ludovic orban ziar de bistrita

Bătălia de-amu-ncepe!

Listele de consilieri județeni și consilieri locali sunt cele care contează în perspectiva alegerilor locale din această vară!

Biroul Politic Județean este forul care contează și conferă control pe partid. La această oră, BPJ-ul este mai degrabă controlat de Ioan Turc, dar momentan, Ioan Turc a fost zdruncinat de intervenția lui Robert Sighiartău. Cel mai probabil săptămâna viitore vom afla numele prefectului și a subprefectului de Bistrița-Năsăud!

Loading

bookmark icon

5 thoughts on “Sighiartău a venit de la București să-l desființeze pe Turc, cu toate combinațiile sale! Lista FINALĂ de prefect: Diana Morar – Stelian Dolha – George Gaftone. Subprefecți: Eugen Curteanu – Sorin Hangan!

Oldest
Newest
Most Upvoted

    Sorry, comments are closed.