Ultimele noutati

Unul strigă “cea” și altul strigă “hois”! La șefia PNL, Sighiartău merge cu Ludovic, Turc merge cu Bușoi!

Partidul Național Liberal se pregătște de alegeri la nivel central. Deputatul Robert Sighiartău a anunțat că va merge pe mâna lui Ludovic Orban, în timp ce Ioan Turc îl preferă pe Bușoi. În această perioadă, Turc și Sighiartău participă la alegerile care au loc în rândul filialelor din țară. Din postura de deputat, Sighiartău are avantajul că este prezent la București și simte pulsul, în timp ce Ioan Turc este mai prezent în teritoriu.

 

cristian-busoi

turc bistrita

 

 

 

 

 

 

 

 

Turc NU impune nimănui-nimic, dar îl vrea pe Bușoi-președinte!

“La nivel intern, eu voi propune colegilor mei ca reprezentanții noștri, ai județului Bistrița-Năsăud la Congresul din 17 iunie să susțină ambele moțiuni în funcție de afinitățile pe care le au. “ a declarat Ioan Turc.

 

“Îl susțin pe Bușoi pentru că face parte din noua generație pentru că e un om educat și dcă ne referim la cei 7 ani de-acasă și la educația pe care și-a împlinit-o în școală și universitate: e medic, are o expriență europeană deosebit de solidă și cred eu, foarte importantă pentru viața PNL în perioada următoare.” a declarat Ioan Turc la AS-TV.

Ce zice Sighiartău!

 

s3

s33

 

 

 

 

 

 

“Cred că Ludovic Orban este soluția pentru PNL în acest moment. În mod natural ne-am adunat toți cei care vrem să dăm o direcție clară partidului şi să oferim o alternativă de guvernare credibilă. Mare parte din parlamentarii si primarii din zona Transilvaniei susțin un PNL conservator, orientat clar spre susținerea politicilor de dreapta. Am semnat si voi susține moțiunea intitulată Forța Dreptei. ” – a comentat Sighiartău pe facebook.

Alături de Orban vor merge Stelian Dolha, Sorin Hangan alături de o mare parte din Organizația Municipală (adică susținătorii lui Sighiartău în alegerile interne), în timp ce varianta Bușoi-președinte va fi preferată de o parte a susținătorilor lui Turc din alegerile interne.

aa0-Copy1-800x400

zz88

 

 

 

 

 

91 de bistrițeni liberali vor merge la București pentru alegerea președintelui MARE al PNL iar în total vor fi aproximativ 5.000 de membri din toată țara!
Caricatură

Ziar de Bistrita