Sighiartău se BAGĂ! Candidează la șefia P.N.L! Ca să fie mai interesant a postat anunțul pe facebook… după câteva eschivări prin conferințele de presă!

Robert Sighiartău candidează la șefia P.N.L! Deocamdată interimar pe această funcție, deputatul se pregătește de campanie internă. A făcut anunțul după ce în conferințele de presă de până acum a ezitat să se pronunțe CLAR!

“Dupa o perioadă intensă de analiză, am decis sa îmi depun candidatura pentru funcția de președinte al PNL Bistrița-Năsăud.
Timp de mai bine de o jumătate de an am fost în contact cu membrii filialei, cu primarii si liderii organizațiilor locale. Decizia vine în urma unei consultări permanente si a evaluării situației actuale interne a partidului. Ultimele rezultate electorale arată faptul că PNL filiala Bistrița-Nasăud are potențialul de a fi o organizație puternică. Vom avea un management politic modern și vom inchega o echipă puternică care să aducă performanță în următoarele bătălii politice.”
a comentat Sighiartău pe pagina sa de facebook.

Sighiartău a fost ales președinte INTERIMAR al PNL vara trecută, la doar 2 voturi diferență de Ioan Turc, fapt care i-a asigurat primul loc pe liste și ulterior un mandat de deputat  în Parlamentul României. Deocamdată NIMENI nu și-a anunțat intenția de a obține pentru funcția de președinte al PNL, perioada de depunere a candidaturii fiind 1 -17 aprilie.

 Caricatură

Ziar de Bistrita