Ultimele noutati

Sighiartău se fofilează ca o fată mare : “iau în serios și chiar sunt hotărât să-mi depun candidatura. NU înseamnă 100% sigur, dar iau mult mai în serios acest lucru!”

Robert Sighiartău e președinte interimar al filialei județene și singurul reprezentant al PNL în Parlamentul României. La nivel județean, astăzi au demarat alegerile interne iar perioada depunerii candidaturior este 1 -17 aprilie. Deocamdată nimeni NU și-a anunțat candidatura pentru șefia Organizației Județene. Sighiartău ezită să-și anunțe intențiile clare și testează:

 

“Doresc să am o discuție oficială în cadrul Biroului Politic Județean pentru că așa se face, nu vreau să apară prin presă anumite informații dar v-am spus că iau în serios și chiar sunt hotărât să-mi depun candidatura! În 1 aprilie se deschide sesiunea, în 17 se închide. Iau mult mai în serios să-mi depun candidatura, nu înseamnă 100% sigur, dar iau mult mai în serios acest lucru. Motivele sunt următoarele: PNL și colegii mei mi-au dat încredere și posibilitatea să fiu pe locul unu la Camera Deputaților. Am ajuns deputat cu sprijinul colegilor mei și mă simt obligat să pun umărul la reconstrucția PNL BN și să construiesc o echipă bazată pe competență. Pentru că ați vorbit de vechiul PNL și vechiul PDL să știți că eu, personal nu am luat în considerare acest aspect niciodată. Și vorbesc cu mulți oameni, și în teritoriu și nu se vor lua după faptul că viitorii candidați la președenția PNL-ului vor fi din fostul PDL sau fostul PNL. S-au săturat membrii partidului de astfel de aspecte și chiar își doresc un om de care să fie mândri, să se simtă reprezentați. Oamenii au nevoie de niște oameni care aduc dinamică în partid și care dau perspectivă!” a declarat Robert Sighiartău.

În iulie 2016, Sighiartău a câștigat la mustață șefia Organizației Județene, la 2 voturi distanță de Ioan Turc.
Caricatură

Ziar de Bistrita