Ultimele noutati

Robert Sighiartău vrea echipă de forță în interiorul PNL: “Cele rele să se spele, cele bune să se-adune!”. Ce zice președintele filialei despre intrarea la Guvernare alături de Cioloș! Mesaj către primarii din județ!

Președintele P.N.L Robert Sighiartău e gata-gata să intre la Guvernare alături de Dacian Cioloș și crede că în această campanie cetățenii vor vota proiectele importante pentru dezvoltarea țării. E convins că se sacrifică pentru binele județului și dorește să aibă o echipă puternică  în interiorul partidului. Robert Sighiartău spune că NU are niciun fel de orgoliu în abordarea primarilor P.S.D pentru o colaborare în interesul județului. Celor cu fire cărunte, Sighiartău le poartă respect: Cele rele să se spele, cele bune să se-adune… e mesajul președintelui care vrea ca P.N.L-ul să trimită la București 3 Parlamentari.

 

Furtul de primari și intrarea la Guvernare!

 

Reporter:  – La nivel județean sunteți pregătit să intrați la guvernare? Să vă luptați cu Radu Moldovan?

Robert Sighiartău: – Sunt pregătit să fac tot ce-mi stă în putință ca traiul acestor oameni, ca cetățenii acestui județ să trăiască bine.

Reporter:  – Pragmatic vorbind ar trebui să convingeți primari să vină înapoi, să le oferiți proiecte…

Robert Sighiartău: – Eu voi ajuta și voi trece peste orice orgoliu ca să se întâmple ceva bun în județul nostru, indiferent cine este primarul Bistriței, în Căiaunu Mic sau oriunde…

Reporter: – Dar pentru a întări partidul…

Reporter:  – … voi ajuta fiecare primar, iar ca revers al acestui ajutor, oamenii vor vota P.N.L. Eu mă bazez pe oameni, pe cetățenii de bună-credință, care vor fi mai atenți la ceea ce votează  și vor fi  mai atenți la proiectele cu care vin oamenii în campania electorală.

 

 

Despre “înțelepții cu fire cărunte” din interiorul P.N.L!

 

Reporter: – Și dacă aș fi un simplu alegător și v-aș întreba de ce să aleg cu d-voastră? Ce mi-ați spune?

Robert Sighiartău: – În primul rând pentru că dați credit unei noi generați de politicieni.  Dacă 26 de ani ați votat o anumită clasă de politicieni, acum  avem șansa să trimitem în Paramentul României o nouă clasă de politicieni, oameni care NU au interese financiare și oameni care chiar sunt dispuși să sacrifice din viața lor peronală pentru a merge în Parlament și a face ceva pentru țară!

Reporter: – Tinerețe înseamnă și expertiză, înțelepciune, cunoștințe?

Robert Sighiartău: – Da, dacă este presărată cu ingrediente ca: experiență de viață maturitate, pregătire profesionaă bună și bineînțeles o rădăcină-bună, aici vorbim de familie, de cei 7 ani de-acasă. Tinerețea nu este o virtute în sine, dar dacă există tineri bine-pregătiți care vin cu elan, cu energie suplimentară și chiar vor să schimbe țara, da .. reprezintă o alternativă!

 

 

Reporter: Și cei cu experiență, cei  bătrâni ce să facă? Să plece la PSD?

– Nu, în nicun caz. Noua generație trebuie să învețe de la oamenii cu perii cărunți, inclusiv eu învăț foarte multe de la acești oameni! Acești oameni care au fost la PNL își au locul și pot contribui la proiectele pe care PNL le va avea la nivel de județ și țară.

Reporter: – De la oamenii cu perii cărunți ce învățați? ce să faceți sau ce să NU faceți?

Robert Sighiartău: – Luăm ce este bun de la fiecare. Eu asta a învățat în viață de la fiecare om ave ce lua . Eu pe asta mă gândesc și mă sfătuiesc cu fiecare membru Sunt deschis la fiecare membru!

Reporter: – Cele bune să se-adune…

Robert Sighiartău: – …  cele rele să se spele… pe principiul ăsta mă ghidez și vrea să NU se mai repete greșelile ce s-au făcut până acum!

Reporter: – Vă mulțumim pentru interviu  așteptăm cu interes deciziile cu-adevărat importante pe care le veți lua de pe poziția de președinte al PNL-ului dacă veți obține un scor bun, dar și din poziția de deputat în Parlamentul României. Rămâne de văzut dacă în spatele acestui speech elevat de tânăr politician există și maturitate și dacă există mai ales… forță!

Citiți și:

Are lumea la picioare și vrea să ajungă în Parlament! Un INTERVIU cu Robert Sighiartău, președintele care zice că a intrat în politică… din DRAGOSTE de aproapele său!

https://www.ziardebistrita.ro/from-robert-with-love/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita