Ionuț Simionca se dezice de Băsescu și NU votează legea grațierii: “Să NU confundăm Mișcarea Populară cu dorința domniei sale!”

Deputatul Mișcării Populare, Ionuț Simionca se dezice de Traian Băsescu și se opune categoric legii grațierii: “Eu nu vrea să-mi asum asta. O să votez împotrivă categoric… ” a declarat Simionca.

 

“Să NU confundăm Mișcarea Populară cu dorința domniei sale!”

“Nu poate nimeni să îmi ceară să îmi asum grațierea. Ca şi parlamentar nu vreau, să-mi asum grațierea. Haideți să v-o asumați dumneavoastră, cei din PSD. Eu o să votez împotrivă, categoric. Avem 6 luni la dispoziție, ca să reglementăm tot ce înseamnă penitenciare, potrivit Raportului Comisiei Europene. Repet, noi nu putem să ne asumăm grațierea, iar ceea ce face domnul Liviu Dragnea, arată că el defapt, e singurul care decide ce se întâmplă în PSD. Domniile lor aveau timp 2-3 săptămâni, de când este această lege în discuție, să o analizeze şi să vină cu o formă clară, dacă vroiau.” a declarat Simionca.

 

“Ce face Liviu Dragnea arată că el e singurul care decide în PSD” susține Ionuț Simionca…

 

s3

d33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plenul Senatului a decis luni, cu majoritate de voturi, retrimiterea la Comisia juridică a proiectului Legii graţierii pentru ca acesta să fie adoptat în forma trimisă Parlamentului de Guvern pe 31 ianuarie. „Eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege. Cred că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern pentru că s-au schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit”, a spus Dragnea. citat de Mediafax.

Ionuț Simionca se împotrivește legii grațierii și atacă parlamentarii PSD-ului, care NU ies din cuvântul șefului de partid. Cei de la PSD, toți doresc grațierea, iar de la alte partide, NU toți doresc grațierea!Caricatură

Ziar de Bistrita