Sistemul de șase camere generează 20% din vânzările diviziei de profile din PVC a TeraPlast

 -  -  21159


Sistemul de 6 camere, TP6000, din portofoliul de profile de tâmplărie oferit de TeraPlast, are o pondere de aproximativ 20% în cifra de afaceri a diviziei din care face parte. Acesta este extrem de competitiv din perspectiva beneficii-costuri și este cel mai complet sistem din portofoliu, arată compania Teraplast, într-un comunicat de presă.

TP 6000 reprezintă un sistem complet pentru tâmplărie termoizolantă de calitate, drept pentru care este cel mai întâlnit pe piețele de export. Pe lângă extinderea pieței de desfacere, producătorul a identificat o creștere a cererii pentru aceste tipuri de produse, motiv pentru care sistemul beneficiază astăzi de cea mai variată gamă de profile adiționale.

Profilele din seria TP 6000 sunt proiectate special pentru a permite execuția unor ansambluri de tâmplărie care să respecte exigențele avansate în ceea ce privește designul și proprietățile de termo-fono-izolare. Din punct de vedere constructiv, sistemele destinate fabricației de ferestre/uși au șase camere de izolare și prezintă o adâncime de 70 mm, iar pentru etanșarea optimă la aer și apă, perimetral, sunt prevăzute două rânduri de garnituri din TPV. Procesatorii acestor sisteme beneficiază de o serie de avantaje nete, dintre care se remarcă: aspect modern, cu suprafețe vizibil rotunjite, nivel ridicat de etanșare la apă și praf, grad optim de izolare termică și acustică etc.”, a declarat Corina Zaharia, Manager linie de business Profile de tâmplărie a TeraPlast.

În ceea ce privește finisajele, profilele sunt livrate în nuanțe de alb, stejar, nuc, mahon, wenge și antracit. Acestea sunt culorile standard, însă pot fi livrate într-o gamă largă de culori, potrivite pentru orice tip de construcție. Pentru asigurarea compatibilității cu o gamă extinsă de proiecte, indiferent de complexitatea acestora, seria TP 6000 dispune de o varietate de profile auxiliare și de legătură necesare.

În momentul de față, profilele de tâmplărie TeraPlast sunt fabricate cu tehnologie de ultimă generație. Dezvoltarea acestei soluții a fost posibilă grație unui program coerent de cercetare, finanțat din surse proprii și din fonduri europene. Sistemul de profile PVC TP 6000 se pretează, în special, construcțiilor rezidențiale, însă este des folosit și la clădiri industriale. Principalii cumpărători sunt producătorii de tâmplărie din afara granițelor sau producătorii interni care exportă. Divizia de profile a TeraPlast, care întrunește trei tipuri de sisteme, reprezenta anul trecut 24% din veniturile totale ale companiei.

2 notes
284 views
bookmark icon

One thought on “Sistemul de șase camere generează 20% din vânzările diviziei de profile din PVC a TeraPlast

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *