Sistemul de semnalizare acustică şi luminoasă la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga va fi finalizat până în 20 noiembrie, susține primarul Ioan Turc

 -  -  21039


Până la data de 20 noiembrie, sistemul de semnalizare acustică şi luminoasă la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga va fi finalizat, a anunțat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc. De asemenea, până la finalul acestui an, pe strada Valea Jelnei se va circula în două sensuri. În plus, administrația locală continuă lucrările și pe străzile Tărpiului și Simfoniei.

Am amenajat cu dale elastice trecerea la nivel cu calea ferată de pe stada Lucian Blaga. Îi asigur pe bistriţeni de faptul că semnalizarea acustică şi luminoasă pe această stradă Lucian Blaga va fi realizată până în 20 noiembrie”, a declarat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Edilul Bistriței a mai completat că administrația locală continuă și cu alte obiective.

Până la finalul anului deschidem pe două sensuri drumul de pe Valea Jelnei, acolo unde există o surpare. Contractul a fost semnat, constructorul ştie care este pretenţia noastră şi lucrările vor debuta în forţă. De asemenea, se lucrează pe Mihai Viteazul la sistemul de preluare a apelor pluviale. Acestea sunt investiții noi începute de administrația pe care o coordonez. Am început lucrările și pe strada Tărpiului, pentru care, prin amendamente la Legea bugetului, am reuşit să atragem 7,6 milioane lei, adică aproape încă o dată bugetul pe care municipalitatea îl are pentru investiţii, iar banii aceștia se duc spre cele trei obiective de investiții – Valea Jelnei, Mihai Viteazul, Tărpiului”, a mai precizat Ioan Turc.

Sursa citată a adăugat că se lucrează și pe strada Simfoniei, unde i s-a solicitat executantului să termine lucrările până la finalul anului.

Ioan Turc a mai afirmat că mai multe străzi din oraș au fost reabilitate pe parcursul acestui an.

”De asemenea, în acest an, am executat reparaţii la un număr important de străzi. În execuţie e acum Ioan Slavici, dar până acum s-au finalizat Tudor Vladimirescu, Vasile Lupu, Cimitirului, Abatorului, Aleea Spătarului, strada Avram Iancu, C.R. Vivu. Acestea sunt străzi reabilitate în acest an. Calitatea lucrărilor o apreciez ca fiind bună, pentru prima dată capacele au fost ridicate la cotă”, a spus Ioan Turc.

2 notes
164 views
bookmark icon

2 thoughts on “Sistemul de semnalizare acustică şi luminoasă la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga va fi finalizat până în 20 noiembrie, susține primarul Ioan Turc

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *