Situația de la Sângeorz-Băi s-a deblocat. Traian Ogâgău: ”În sfârșit a ieșit fum alb!”

 -  -  11126


Situația cu privire la persoana care va ocupa funcția de primar interimar la Primăria Sângeorz-Băi a fost deblocată, a anunțat Traian Ogâgău.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Traian Ogâgău a precizat că înlocuitorul său va fi Cătălin Bota, cel care recent a fost numit și în funcția de președinte interimar al organizației PNL Sângeorz-Băi.

”Dragii mei sângeorzeni, în sfârșit A IEȘIT FUM ALB! Viceprimar – Cătălin Bota și Cristian Pop – delegat din partea consiliului local! Cred că acest tandem poate duce mai departe ceea ce am început împreună. Eu le voi sta la dispoziție cu orice sfat dacă voi fi solicitat. Mulțumesc consilierilor care au înțeles până la urmă că blocajul din administrația locală trebuie ridicat. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Reamintim că Traian Ogâgău a fost nevoit să se retragă din funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi, după ce instanța i-a interzis acestuia să ocupe această funcție pe o perioadă de 3 ani. 

În aceste condiții, Consiliul Local Sângeorz-Băi trebuia să desemneze o persoană care să ocupe fotoliul de viceprimar și, implicit, funcția de primar interimar. În cele din urmă s-a ajuns la un numitor comun și 9 din cei 11 consilieri PNL de la Sângeorz-Băi au votat în favoarea lui Cătălin Bota.

1 notes
251 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *