SJU Bistrița cumpără echipamente medicale pentru a crește capacitatea de gestionare a crizei COVID-19; valoarea investiției depășește 20 de milioane lei

 -  -  1035


Spitalul Județean de Urgență Bistrița intenționează să cumpere echipamente medicale în valoare de peste 20 de milioane lei, achiziția realizându-se în cadrul proiectului ”Creșterea capacității Spitalului Județean de Urgență Bistrița de gestionare a crizei sanitare COVID -19” finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Unitatea medicală a lansat procedura de achiziție publică, anunțul fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

SJU Bistrița a împărțit licitația în 18 loturi, intenționând cu cumpere mai multe categorii de echipamente medicale:

Potrivit caietului de sarcini al licitației, furnizorul echipamentelor trebuie să asigure întregul suport necesar pentru instalarea și punerea în funcțiune a produselor livrate, să asigure instruirea personalului, să asigure garanția și mentenanța echipamentelor livrate.

Valoarea totală a contractului este de 20,7 milioane lei fără TVA, companiile interesate să participe la licitație având termen până la data de 15 octombrie pentru depunerea ofertelor.

0 notes
160 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *