SJU Bistrița mută sectorul administrativ în fostul sediu al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului

 -  -  1058


Sectorul administrativ al Spitalului Județean de Urgență Bistrița va funcționa într-o clădire de pe strada Sucevei, imobil în care și-a desfășurat activitatea și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 27 mai figurează un proiect de hotărâre care prevede darea în administrarea SJU Bistrița a unei părți a imobilului de pe strada Sucevei, aici urmând să fie mutat sectorul administrativ al unității medicale.

”În prezent, sectorul administrativ–TESA (Serviciul resurse  umane, Serviciul Salarizare, Serviciul Financiar, Serviciul Contabilitate, Compartimentul Analiză Bugetară, Compartimentul Audit intern, Compartimentul Juridic, Serviciul Achiziții publice și aprovizionare-transport) al Spitalului Județean de Urgență Bistrița își desfășoară activitatea într-un spațiu din imobilul situat în municipiul Bistrița, strada Petre Ispirescu, nr.10A, care este inadecvat, ca suprafață și condiții de amenajare, în raport cu creșterea gradului de complexitate a activității și a numărului personalului angajat”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

În ceea ce privește clădirea de pe strada Sucevei, aceasta are un regim de înălțime compus din P+2E+M. Imobilul a rămas vacant după ce Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud s-a mutat într-un nou sediu, pe strada Horea.

0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *