Skate-park-ul, în pericol? Tinerii adună semnături și le pun pe masa lui Crețu! Moga: “NU încurc pe nimeni!”

Tinerii practicanți ai sporturilor extreme fac zid pentru skate-park-ul din zona Sălii Polivalente ! În acea zonă se va amenaja un teren de PADBOL, un joc nou-apărut asemănător cu tenisul cu piciorul.

“Slavați terenul de skate-board!” 2.000 de semnături pe masa lui Crețu

Iubitorii sporturilor extreme au adunat aproximativ 2.000 de semnături prin care doresc menținerea locației cu aceeași destinație: teren de skate-board. Aceste documente vor fi depuse pe masa primarului.

“Primarul ne-a promis că ne va amenaja parcul skaterilor, iar acum vine altcineva… oricum terenul e destul de mic… noi ne-am mobilizat și ne împotrivim acestei investiții… vrem să rămână teren de skateboard…” a declarat unul din tinerii care s-a ocupat de strângerea de semnături.

 

Sebi Moga aduce la Bistrița un sport la modă: “NU încurc pe nimeni!”

Sebastian Moga, fost jucător al Gloriei este cel care va fi reprezentant al acestei discipline nou-înființate. Un teren cu o suprafață de 6 x 10 metri se va amenaja în zona Sălii Polivalente, în apropierea parcului de skate-board, motiv pentru care tinerii s-au panicat și au adunat semnături de protest.

m4“Am vorbit cu reprezentanții Primăriei și mi-au aprobat un teren în acea zonă: ar fi vorba de zona din apropierea tonetei de înghețată, în vecinătatea skate-park-ului. Nu o să-i încurc pe skateri, mai ales că e vorba de o locație provizorie pentru o lună, pentru reclamă… Urmează apoi să găsesc o locație permanentă, dar mai vedem pe viitor… astăzi mă duc să vedem locație unde o să amenajăm terenul de padbol” a declarat Sebastian Moga.

 

 

Situație delicată: Crețu evită un val de antipatie și o-ntoarce ca la Brăila

 

Reprezentanții Primăriei Bistrița au de gestionat o situație delicată, care implică tinerii activi din mediul urban, un segment destul de larg, care contează în procesul de votare… Mai ales că aceștia au reacționat URGENT și s-au mobilizat pentru a strânge semnături.

 

“Terenul pe care se află skate-park-ul NU este al Primăriei Bistrița, ci este al companiei LIDL… pe vremuri, acolo era amenajat un teren de zgură, care a fost vândut, iar și o mare parte din spațiul de joacă NU se află pe domeniul public, ci funcționează cu acordul proprietarilor… Primăria Bistrița deține o mică parte din acel teren…” a declarat Mihai Ruști – purtător de cuvânt al Primăriei Bistrița.

 

Sebastian Moga susține că va inaugura primul terenul de PADBAL din Bistrița în 18 iulie.
Comentarii

  • NU categoric padbolului! Moga du-te la pascut!nu mai incapeti…furati tot, sa fie numai pentru voi.cine dracu mai esti si tu ratatule, ca in fotbal n-ai facut nici o branza!!!

  • Bravo baieti! Nu va lasati!

  • Sustinem iubitorii de skate-park si suntem alaturi de ei in cautarea unor solutii pentru ca aceasta comunitate sa-si gaseasca locul in parcurile bistritene. Meritocratia B-N e alaturi de tineri!

  • Ai dat o din suflet pe asta cosmine. Respect lupta nu plate lasa

  • Ce pula mea mai vreti ? Luati si acele rampe nu? Sunt bike-ri foarte buni in Bistrita , mai bine se antreneaza prin oras incurcand lumea ? Cu pe va deranjeaza acel Skate Park , este galagios ? Pai schimbati in pula mea rampele si gata ! Sper sa se stranga peste 1000 de semnaturi !

Caricatură

Ziar de Bistrita