Slătinița va beneficia de rețea de canalizare și stație de epurare. Investiția se ridică la circa un milion de euro

 -  -  1076


Primăria Bistrița a semnat contractul de finanțare pentru un proiect important pentru localitatea Slătinița. Este vorba despre proiectul privind realizarea rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare a apelor uzate, investiția fiind de aproximativ un milion de euro.

Proiectul va fi realizat pe fonduri europene, iar valoarea investiției este de 4,5 milioane lei.

Sistemul de canalizare va fi compus din colectoare de canalizare menajeră în lungime de 5.900 m, 3 stații de pompare, cămine de vizitare , cămine de racord, branșamente și o stație de epurare”, precizează Primăria Bistrița.

Acest proiect este complementar cu un alt proiect care vizează rezolvarea problemei privind alimentare cu apă în Slătinița, intitulat ”Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bistrita Nasaud’’ finantat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Proiectul este derulat de compania Aquabis.

Alimentarea cu apă a Slătiniței este prioritară și va intra la licitație pentru desemnarea constructorului în primul lot dintre cele 12”, mai anunță Primăria Bistrița.

0 notes
201 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *