Șmecherie PNL: au făcut anunțul în timp ce șeful MARE, Ioan Turc susținea conferința de presă! Hangan și Diana Morar și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar! Dobra și juniorul Cosmin Moldovan se bagă și ei, Turc NU se pronunță (încă)!

 -  -  1162


Ioan Turc a susținut astăzi o conferință de presă în care l-a atacat pe Ovidiu Crețu din tote pozițiile! Fix în acest timp, Biroul Politic Municipal a transmis un comunicat de presă în care anunța candidații care vor intra în cursa internă pentru alegerile locale.

Consilierul local Diana Morar intră în competiția internă a PNL pentru fotoliul de primar al Municipiului Bistrița! Deci, avem așa: Diana Morar, Sorin Hangan, Dorin Dobra și Cosmin Moldovan!

“În urma deciziei Biroului Municipal al PNL Bistrița privind procedura de selecție și desemnare a candidatului PNL pentru fotoliul de primar al Municipiului Bistrița la alegerile locale din 2020, în competiția internă s-au înscris: președintele organizației municipale, Sorin Hangan, tânărul Cosmin Moldovan, fostul senator Dorin Dobra și recent, consilierul local Diana Morar.

 

Liberalii bistrițeni vor să-și desemneze candidatul până cel târziu în această toamnă pentru a se pregăti pentru alegerile locale din 2020. Desemnarea candidatului se va face în baza unei proceduri competitive în care cei înscriși vor prezenta proiecte de guvernare locală pe care le vor susține atât în organizația municipală dar mai ales în public. În urma evaluărilor interne și a măsurătorilor sociologice va fi stabilit candidatul la funcția de primar al Municipiului Bistrița la viitoarele alegeri locale.” – conform comunicatului PNL, transmis în timpul conferinței de presă.

 

Și Turc s-ar BĂGA!

În privința candidaturii sale, Ioan Turc a declarat că ia în calcul acest lucru.
Procedural, candidatul va fi ales în urma unui sondaj care ține de: notorietate, intenție de vot, perspectivă de creștere etc. După aceea, cel care a atins cel mai bun scor în interior va fi supus validării în Biroul Politic Municipal și ulterior în Biroul Politic Județean. 4 august e data limită pentru depunerea candidaturilor interne, deci NU este excus să apară și alte nume.

0 notes
287 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *