Șofer implicat într-un accident rutier produs în noaptea dintre ani, depistat de polițiști

 -  -  1093


Un tânăr din localitatea Budacu de Sus este cercetat de oamenii legii pentru infracțiuni la regimul rutier, acesta fiind implicat într-un accident rutier produs în noaptea dintre ani în localitatea Ardan. Șoferul ar fi părăsit locul accidentului.

În dimineața de 1 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au identificat și depistat pe un tânăr de 26 d ani, din Budacu de Sus, pe care-l bănuiesc că ar fi condus un autoturism implicat într-un accident rutier. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, a reieșit faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiltilor, accidentul a avut loc în data de 1 ianuarie, în jurul orei 00.30, pe Drumul Comunal 11, în localitatea Ardan.

La fața locului s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea accidentului, autovehiculul ar fi fost abandonat, iar conducătorul auto și 3 pasageri au plecat de la fața locului.

După aproximativ o oră, doi dintre pasageri, ambii din Budacu de Sus au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *