Șofer prins de polițiști în timp ce conducea cu 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h

 -  -  1139


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au surprins cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h. La volanul mașinii, care circula pe DN 17, între localitățile Beclean și Șintereag, se afla un bărbat de 42 de ani din Satu Mare.

”La data de 1 iulie, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17. Între localitățile Beclean și Șintereag, polițiștii au surprins cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h. Fiind oprit pentru control a fost identificat conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani din Satu Mare. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că șoferul autoturismului are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. Ulterior, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean.

0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *