Șofer rănit într-un accident produs la Reteag

 -  -  1073


Un șofer care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga a provocat un accident rutier pe un drum județean din Bistrița-Năsăud.

”La fața locului, în urma verificărilor și măsurătorilor efectuate de polițiști, a reieșit că: pe drumul județean 170, în localitatea Reteag, un bărbat de 31 de ani, din Bața, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător și a fost acroșat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Ciceu Giurgești, angajat în depășirea sa”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 31 de ani. La locul accidentului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri. ”O victimă are nevoie de îngrijiri medicale și va fi transportată la Centrul de Primiri Urgențe Beclean”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Beclean.

0 notes
198 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *