Șofer sub influența substanțelor interzise, prins de polițiști după o urmărire pe străzile din Beclean

 -  - 


Un tânăr din Beclean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat în timp ce conducea o mașină deși se afla sub influența substanțelor interzise. Șoferul a încercat să fugă în momentul în care polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar a fost prins în cele din urmă de oamenii legii.

La 17 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 83 de km/h în interiorul localității. Întrucât șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind la scurt timp oprit. A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din Beclean. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Metamfetamină”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările în acest caz.

Loading

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.