Din Bistrita

Șoferi, conduceți prudent! Pe mai multe drumuri din județ se circulă în condiții de ceață

 -  - 


La această oră, pe mai multe artere rutiere din diferite județe ale țării, printre care și Bistrița-Năsăud, se circulă în condiții de ceață.

Luni dimineața, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting de ceață densă, în Bistrița-Năsăud fiind vizate localitățile Bistrița, Beclean, Teaca, Lechința, Căianu Mic, Șintereag, Chiochiș, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Șieu-Măgheruș, Nușeni, Șieu, Matei, Negrilești, Budacu de Jos, Șieu-Odorhei, Mărișelu, Galații Bistriței, Urmeniș, Chiuza, Budești, Ciceu-Giurgești, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Miceștii de Câmpie, Ciceu – Mihăiești, Silivașu de Câmpie. În aceste localități se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, sub 200 m, izolat sub 50 m și izolat chiciură. Atenționarea care vizează județul Bistrița-Năsăud este valabilă până la ora 12:00.

Poliția Română recomandă conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele dinainte şi să folosească în mod corespunzător luminile.

14 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.