Șoferi, conduceți prudent! Pe mai multe drumuri din județ se circulă în condiții de ceață

 -  -  1121


La această oră, pe mai multe artere rutiere din diferite județe ale țării, printre care și Bistrița-Năsăud, se circulă în condiții de ceață.

Luni dimineața, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting de ceață densă, în Bistrița-Năsăud fiind vizate localitățile Bistrița, Beclean, Teaca, Lechința, Căianu Mic, Șintereag, Chiochiș, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Șieu-Măgheruș, Nușeni, Șieu, Matei, Negrilești, Budacu de Jos, Șieu-Odorhei, Mărișelu, Galații Bistriței, Urmeniș, Chiuza, Budești, Ciceu-Giurgești, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Miceștii de Câmpie, Ciceu – Mihăiești, Silivașu de Câmpie. În aceste localități se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, sub 200 m, izolat sub 50 m și izolat chiciură. Atenționarea care vizează județul Bistrița-Năsăud este valabilă până la ora 12:00.

Poliția Română recomandă conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele dinainte şi să folosească în mod corespunzător luminile.

0 notes
246 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *