Șoferi din Dorolea și Salva, prinși drogați la volanul unor mașini

 -  -  1113


Doi bărbați, unul din Dorolea și altul din Salva, au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau mașini deși se aflau sub influența drogurilor.

Unul dintre ei a fost depistat în timpul unei activități de supraveghere a traficului rutier în orașul Năsăud.

”La data de 8 ianuarie, în jurul orei 18:30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Național 17C prin Năsăud, la volan fiind identificat un bărbat de 40 de ani din Salva. În urma testării cu aparatul Drugtest Drager, a rezultat faptul că șoferul este pozitiv la consumul de Cannabis, fiind ulterior transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei sub toate aspectele”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La aceeași dată, un alt șofer care conducea drogat a fost depistat pe raza municipiului Bistrița.

”Polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Dorolea. În urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice. Totodată, datorită faptului că autoturismul condus de bărbat avea inspecția tehnică periodică expirată și înmatricularea suspendată, a fost dispusă sancțiunea contravențională conform prevederilor OUG 195/2002, cu amendă în cuantum de 1.305 lei. Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

1398700cookie-checkȘoferi din Dorolea și Salva, prinși drogați la volanul unor mașini
0 notes
238 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.