Șoferii care se confruntă cu probleme în trafic pot semnala acest lucru prin diferite metode. Vezi cui te poți adresa!

 -  -  11206


Pe toate drumurile din județul Bistrița-Năsăud se circulă în condiții de iarnă, existând și două cazuri în traficul rutier a fost afectat.

Astfel, circulația a fost oprită luni seara, timp de aproximativ o oră, în zona Dealului Jelnei, pe DJ 173, din cauza unui camion care nu a putut urca panta. De asemenea, probleme au fost înregistrate și pe DJ 151, pe raza localității Zoreni, unde circulația  a fost blocată pentru aproximativ 15 minute din cauza unui camion care a ieșit parțial de pe partea carosabilă.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud aduce la cunoștința cetățenilor care se confruntă cu probleme în trafic din cauza stării drumurilor cauzate de fenomene meteo (gheață, polei, zăpadă) că pot semnala problemele la următoarele numere de telefon:

  • pentru drumuri naționale: tel. 0263233615, 0263266620 – Dispecerat Secția de Drumuri Naționale Bistrița-Năsăud;• pentru drumurile județene: tel. 0743064482 – ing. Gabriel Pop, Șef Serviciu Drumuri din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud;
  • pentru drumurile comunale se va lua legătura cu personalul din cadrul primăriilor;
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al județului Bistrița-Năsăud: tel. 0263239404;
  • Inspectoratul de Poliție județean Bistrița – Năsăud: tel. 0263203005;

În situații de urgență se va apela numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

1 notes
331 views
bookmark icon

One thought on “Șoferii care se confruntă cu probleme în trafic pot semnala acest lucru prin diferite metode. Vezi cui te poți adresa!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *