Ultimele noutati

Cam pe șustache, Adrian Solcan (cel care se profila ca un LIDER al tinerilor) a lăsat PNL-ul și a trecut la PSD! Bogdan Ivan își întărește echipa și are noi motoare de campanie!!!

Bogdan Ivan e liderul tinerilor din PSD și responsabil cu realizarea de structuri de partid și identificarea de posibil lideri pentru promovarea în politica mare. Are resursele necesare, deschidere media, e în apropierea președintelui CJ și astfel are poziție în zonele de influență la vârful filialei.

Bogdan Ivan e de toate: consilier al președintelui CJ, membru în Adunarea Generală a Acționarilor la Lucrări Drumuri și Poduri, purtător de cuvânt al Consiliului Județean, președinte al Organizației Tinerilor Social Democrați din județ!

 

tr

o5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai mare eveniment a fost în decembrie 2013 atunci când peste 100 de tineri au semnat adeziunea de partid, la Hotel Metropolis. A fost invitat Vasile Dâncu și Mihai Sturzu și a fost prima ieșire de forță a PSD-ului, aripa tânără. Echipele de tineri sunt instruite treptat pentru a face față campaniilor electorale. La nivel județean, organizațiile sunt formate în jurul unui lider , care coordonează filiala comunală sub supravegherea conducerii județene. Tinerii au parte de chefuri de partid, tabere la mare, școli de vară și sunt formați și informați în privința doctrinei social-democrate.

 

 

 

Va candida Adrian Solcan pentru șefia Organizației de Tineri pe municipiu?

Încă din 2010, Adrian Solcan a fost ofertat de PSD, dar a semnat adeziunea la PNL  puțin timp înainte de formarea USL-ului. Adrian Solcan a deținut funcția de preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali şi a fost membru în Biroul Politic Naţional al CSL. Solcan se profila ca un lider al noii generații de liberali și a fost locul 10 pe lista PNL la alegerile europarlamentare. A deținut funcția de primar al tinerilor în anii 2008 – 2009. După ce anul trecut a semnat adeziunea cu PSD -ul, Solcan este ironizat de foștii colegi din PNL, pentru mesajele de susținere a lui Liviu Dragnea.

La fel ca Bogdan Ivan, șeful său-direct, Adrian Solcan  a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.

 

 

tsd1

solcan1

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizația Municipală a PSD va intra-n alegeri interne în această toamnă și viceprimarul Cristian Nicuale își anunță încă de pe-acum candidatura. Șefia Organizației Municipale a fost deținută de Doina Pană, care  între timp a demisionat din această funcție.

Președinte al Organizației de Tineri social-democrați este Bogdan Miholca, salvamontist și consilier local, însă este foarte probabil ca Adrian Solcan să candideze pe această funcție, la momentul potrivit. Mai ales că este în relații apropiate cu noua gardă de seniori ce se formează în jurul viceprimarului Cristian Niculae.

Toate organizațiile de partid: de tineri, de pensionari, de femei…  sunt super-vizate atent și PSD-iștii aflați la putere se dezvoltă treptat. Având parte de o opoziție lejeră, PSD-iștii ofertează constant membrii din PNL și astfel își asigură non-combatul!

 

 

Citiți și: 

e8-Copy

PSD face instrucție la Prundu Bârgăului! Bogdan Ivan îi motivează să țină puterea! La prezidențialele din 2014, PSD-iștii au fost umiliți în Bistrița-Năsăud! Acum se pregătesc să-l debarce pe Iohannis!

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita