Ultimele noutati

Solcan “is the one!” Fostul PNL-ist a preluat Organizația PSD Municipiu, aripa tânără! Ce echipă și-a format!

130 de tineri social-democrați s-au întrunit la Restaurant Terra, unde și-au ales liderul care-i va coordona pentru următoarele campanii.  La alegerea șefului TSD au fost prezenți și seniorii din PSD: Emil Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu, vicepreședintele CJ, Vasile Puica și președintele interimar al PSD Bistrița, viceprimarul Cristian Niculae!

Consilierul local Bogdan Miholca a predat ștafeta Organizației Municipale a TSD, iar în urma votului, Adrian Solcan a preluat conducerea Organizației Municipale.

Au fost 4 candidați pentru funcția de președinte: Adrian Solcan, Alexandru Uță, Andrei Șut și Ionuț Turbat. Doi dintre ei s-au retras.Astfel, Solcan, care era favorit în această cursă a câștigat lejer funcția de președinte!

Adrian Solcan a luat  71 de voturi, în timp ce Alexandru Uță a fost votat de 42 de persoane.

tsd4

tsd3

 

 

 

 

 

 

tsd5

tsd2

 

 

 

 

 

 

Organizația de tineret a PSD Bistrița:

Președinte: Adrian Socan!

– vicepreședinți: Sut Andrei, Ionut Turbat, Alexandru Strîmbu, Paul Toceaniuc și Roxana Berengea.

– membri în biroul politic municipal: Bogdan Creța, Andreea Suhanyi, Florinela Arhire, Liana Maria Pop, Adina Ghindean, Madalina Cristina Iudean, Pop Florin Dan, Iosif Pintican, Marian Sânmărtean și Cornelia Vaida.

Adi Solcan este angajat la Comelf, absolvent al Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. Încă din 2010, Adrian Solcan a fost ofertat de PSD, dar a semnat adeziunea la PNL  puțin timp înainte de formarea USL-ului. Adrian Solcan a deținut funcția de preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali şi a fost membru în Biroul Politic Naţional al CSL. Solcan se profila ca un lider al noii generații de liberali și a fost locul 10 pe lista PNL la alegerile europarlamentare. A deținut funcția de primar al tinerilor în anii 2008 – 2009.

Din postura de președinte de organizație, Adrian Solcan și echipa lui de tineri se va ocupa de campaniile electorale și de propaganda PSD pe Bistrița!

 

tsd2 - Copy

solkan2

 

 

 

 

 

 

Mesajul lui Ivan, președintelui tineret de pe județ!

 

ivan“Felicitări unui tânăr competent și vizionar, Adrian Solcan pentru alegerea în fruntea organizației municipale TSD Bistrița , felicitări Uta Alex pentru campania frumoasă și pentru evoluția ta politică din ultima perioadă și pentru alegerea în funcția de Secretar Executiv al TSD Bistrița!”

Felicitări și sper ca ziua de ieri să fie un nou început pentru echipa organizației municipale. Suntem tineri, vrem, putem și știm că energia și ideile generației noastre pot fi canalizate într-o direcție prin care vom moderniza mentalități și comunități!” – este mesajul lui Bogdan Ivan, președintele TSD pe județ!

 

 

 

 

 

Citiți și: 

 

solkan-501x400

Cam pe șustache, Adrian Solcan (cel care se profila ca un LIDER al tinerilor) a lăsat PNL-ul și a trecut la PSD! Bogdan Ivan își întărește echipa și are noi motoare de campanie!!!

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita