P.N.L le dă în BENĂ, pe deszăpeziri! “Bătaie de joc pe bani publici, bătaie de joc la adresa locuitorilor din Bistrița-Năsăud!”

 -  -  1057


“Din nou, iarna a prins pe nepregătite autoritățile din Bistrița-Năsăud. Drumurile naționale și cele județene sunt pline de nămeți, iar firmele care au câștigat contractele pentru deszăpezire în Bistrița-Năsăud dorm liniștite. Situația cea mai grea este pe drumurile județene, de care ar trebui să se ocupe firma Consiliului Județean, cea care a câștigat contractul de circa 2,6 milioane lei.

Oare pentru ce plătim acești bani? Pentru ca firmele să stea în adormire ignorând avertizările meteorologice, deși ar fi trebuit să fie pe poziții și pregătite de intervenție în orice moment. Este inadmisibilă această bătaie de joc pe bani publici, este inadmisibilă această bătaie de joc la adresa locuitorilor din Bistrița-Năsăud!

s21

s2

 

 

 

 

 

 

Prin urmare, PNL Bistrița-Năsăud solicită autorităților județene să ia măsuri. În condițiile în care ninge de peste 24 de ore și încă se anunță precipitații abundente sub formă de ninsoare, considerăm că nu trebuie să așteptăm până nămeții ajung de câțiva metri pentru ca să fie luate măsuri.”

Departamentul de comunicare al P.N.L

Robert Sighiartău le-o dă DIRECT: “somn ușor, PSD!”

Candidatul PNL la Camera Deputaților a pozat drumul județean 172 C și a transmis un mesaj agresiv către PSD:

nEste inadmisibil ! Administrația PSD își bate joc de cetățeni. Din nou, iarna a prins pe nepregătite autoritățile județene si municipale. Consiliul Județean a platit 2,6 mil lei pentru deszăpeziri. Somn ușor PSD !! a transmis Sighiartău pe facebook.

 

 

 

Citește și: 

Iarna-i pe ULIȚĂ, dar pe drumurile județene încă NU-s încheiate contractele de deszăpezire! Nici măcar licitația de 500.000 de euro NU-i gata!

https://www.ziardebistrita.ro/iarna-pe-ulitele-judetene/

0 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *