Politic

Sorin Hangan zice că PSD-iștii lui Radu Moldovan, infiltrați prin Aquabis, sunt de vină că Bistrița-i INUNDATĂ la fiecare ploaie: „Ar trebui să întoarcă o parte din bani către investiții în redimensionarea țevilor!”

 -  - 


Viceprimarul Sorin Hangan susține că Aquabis-ul e de vină că orașul se inundă și solicită ca anumite investiții să fie realizate cu prioritate pentru cetățenii din municipiu.

 

„Bistrițenii și presa au dreptate să se revolte pentru inundațiile care apar când plouă torențialProblemele vechi, nerezolvate de peste 30 de ani, sunt cuprinse, pentru prima dată într-un calendar de investiții.”

Le iau pe rând:

Rețelele de canalizare din oraș sunt ale Aquabis, companie care este in subordinea Consiliului Județean. Ei încasează banii de la populație și în mod firesc, ei și ADI Apă-Canal, o instituție pur decorativă, controlată de președintele CJ, ar trebui să întoarcă o parte din bani către investiții în redimensionarea țevilor care transportă apa uzată și o colectează pe cea pluvială. Dar, nu o fac, cu toate că încasează cei mai mulți bani, din Bistrița!

În parcarea de la Kaufland, Primăria nu poate interveni pentru că este proprietate privată. Am trimis și vom mai trimite adrese prin care să le solicităm să găsească soluții.

In față la Winmarkt, schimbăm acum, in timpul lucrărilor la infrastructura din zonă, întregul tronson de canalizare dimensionat corect. Și o facem, exclusiv pe banii contribuabililor bistrițeni. Am cerut și companiei Aquabis să suporte o parte din costuri, însă au refuzat. Am hotărât să nu ratăm oportunitatea oferită de șantierul deschis acolo!

Îi rog pe bistrițeni și presa să ne semnaleze în continuare când apar inundații și în alte locuri, unde vom interveni punctual și cu rapiditate.” – a transmis viceprimarul Sorin Hangan.

Orgolii politice pe bani publici! 80% din încasărie Aquabis provin de pe Bistrița! Investiții: „din canci!”

Compania Aquabis este coordonată de Radu Moldovan, prin frate-so Macarie Moldovan și Consiliul de Administrație PSD. Aproximativ 80% din veniturile companiei Aquabis provin din încasări de pe Bistrița, iar investițiile se derulează cu întârzieri și negocieri absurde între tabăra PSD și tabăra PNL, reprezentată de Primărie. De-aici rezultă termene de execuție extinse pe toate șantierele aflate în lucru…

Citiți și:

Ping-pong pe bani  publici! Aquabis intervine pe Mihai Viteazul! Vor construi un cămin „de rupere”, care va colecta apa de ploaie. Specific românesc: după asfaltare!

213 views
bookmark icon

One thought on “Sorin Hangan zice că PSD-iștii lui Radu Moldovan, infiltrați prin Aquabis, sunt de vină că Bistrița-i INUNDATĂ la fiecare ploaie: „Ar trebui să întoarcă o parte din bani către investiții în redimensionarea țevilor!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.