Soț și soție, găsiți morți în incinta punctului termic din spatele BCR! E vorba de Dan “Moclogea” și soția, celebri printre oamenii-străzii din Bistrița!

 -  -  1621


Doi oameni ai străzii (soț-soție) au fost găsiți morți în incinta punctului termic din spatele BCR. Dan Ziegler (55 de ani) și soția sa Voichița (54 de ani) erau cunoscuți în tot orașul și NU aveau o locuință stabilă. Dan Ziegler era cunoscut sub porecla “Moclogea” și își ducea traiul colectând fier vechi sau prestând diverse munci zilnice.

După ce și-a pierdut apartamentul acum 20 de ani în urma unui împrumut, “Moclogea” își ducea veacul pe străzi alături de soția sa, Voichița. În ultimii ani, Moclogea și-a improvizat o locuință în punctul termic din zona BCR.

 

Soția sa a rămas paralizată și se deplasa cu ajutorul unui cărucior, iar Dan “Moclogea” era cel care o îngrijea. Aceștia erau prezenți zilnic la cantina socială de la Protopopiatul Ortodox unde serveau masa, iar faptul că au lipsit în ultima perioadă a ridicat semne de întrebare pentru cunoscuții acestora.

Când au fost găsiți, Dan “Moclogea” era mort de aproape o săptămână, iar soția acestuia a murit la câteva zile distanță! Era paralizată și NU a putut ieși afară din clădire!

Se pare că “Moclogea” era mort de aproape o săptămână, iar soția sa a mai trăit câteva zile, dar fiind paralizată NU a putut ieși din incinta punctului termic și a decedat ulterior.

Cei doi au fost descoperiți luni, de rudele care au venit să le aducă ceva de mâncare și să-i viziteze de Paști! La fața locului au sosit criminaliștii au prelevat probe, Medicina Legală și un procuror.

Câinii NU au vrut să se miște de lângă stăpânii morți de câteva zile!

Lângă cadavrul lui Moclogea se aflau mai mulți câini maidanezi, care de altfel îl însoțeau peste tot.  Câinii împreună cu puii care aveau câteva săptămâni au fost preluați de Serviciul Ecarisaj și duși la adăpostul de pe strada Simpozionului.

Din primele cercetări, se pare că NU este vorba de moarte suspectă și nici de suicid, dar cauzele exacte ale decesului celor doi soți se vor afla după efectuarea necropsiei.

0 notes
746 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *