Spectacol în Sala Polivalentă din Bistrița, pentru a marca retragerea din activitatea sportivă a handbalistei Valentina Ardean Elisei; Rombat oferă 1.000 de tricouri purtând nr 15

După mai bine de 20 de ani de performanță sportivă, Valentina Ardean Elisei, una dintre cele mai titrate handbaliste din România, se retrage astăzi oficial din activitatea competițională, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Sala Polivalentă din municipiul Bistrița. Organizatorii promit că va fi un eveniment unic, cu multe surprize și o distribuție de excepție.

”Vă promitem un eveniment unic, cu multe surprize și o distribuție de excepție în onoarea campioanei noastre și …a tuturor românilor – inegalabila Valentinei Ardean Elisei! Alături de jucătoarele Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pe care le prezentăm oficial cu această ocazie, ne bucurăm să avem din nou în teren mari glorii ale handbalului românesc, invitate de Alice la meciul său de retragere. Lor li se alătură profesioniștii din staff-urile celor două echipe, cu Horațiu Pașca și Costică Buceschi în prim plan, în calitate de antrenori”, precizează Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Meciul de retragere aduce la Bistrița câteva nume mari ale sportului românesc alături de care Valentina Ardean Elisei a scris istorie la nivel internațional: Paula Ungureanu, Luminița Dinu, Yuliya Dumanska, Narcisa Lecușanu, Aurelia Brădeanu, Luciana Popescu, Oana Lefter, Ionela Stanca, Patricia Vizitiu, Valeria Motogna, Magdalena Paraschiv și Ada Nechita.

De asemenea, compania Rombat SA, singurul producător integrat 3600 de baterii auto din România, a anunțat că se implică în organizarea evenimentului de retragere din activitatea sportivă a handbalistei Valentinei Ardean Elisei, declarată cea mai bună extremă stânga la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Danemarca din 2015.

Sala în care se desfășoară meciul de retragere este îmbrăcată în roșu și alb de Rombat. Cei 1.000 de participanți la eveniment, susținători ai Clubului Sportiv Gloria Bistrița, vor purta tricouri roșii și albe, inscripționate cu nr 15, oferite de Rombat, în semn de recunoștință pentru contribuția sportivei la rezultatele excepționale ale handbalului feminin românesc.

Rombat susține performanța. Iar performanță înseamnă muncă, efort, perseverență. Handbalista Valentina Ardean Elisei este un exemplu despre rezultatele pe care le poți obține prin ambiție, muncă și perseverență. Implicarea într-un moment important al istoriei sale personale – încheierea carierei sportive – este o dovadă a recunoștinței noastre pentru contribuția sa la rezultatele excepționale ale handbalului românesc din ultimii 20 de ani”, a declarat Alin Ioaneș, CEO Rombat.

Ca simbol al recunoașterii performanței sportive a Valentinei Ardean Elisei, conducerea Clubului Sportiv Gloria Bistrița a anunțat că 15, numărul purtat de extrema stângă în echipa Clubului, îi este dedicat pentru totdeauna. Începând de astăzi, nicio altă sportivă legitimată la Club nu va mai purta pe tricoul competițional numărul 15.

”Buna colaborare dintre clubul nostru și Rombat ne-a permis realizarea obiectivelor propuse prin crearea condițiilor necesare peformanței sportivilor noștri. Cred cu tărie în succesul parteneriatelor solide, construite pe valori comune precum încredere, corectitudine sau grijă pentru oameni. Mulțumim, Rombat, pentru susținerea și loialitatea din ultimii ani față de Gloria 2018 și suntem încrezători că veți rămâne alături de noi și în viitor”, a declarat Eugen Cosma, director sportiv al CS Gloria Bistrița.

Meciul care va marca retragerea din activitatea sportivă a handbalistei Valentina Ardean Elisei va avea loc marți, 16 august, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă din municipiul Bistrița.