Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud primește 2.3 MILIOANE de lei de la Ministerul Sănătății pentru achiziția de aparatură medicală!Ce mesaj transmite Robert Sighiartău!

 -  -  1256Ministerul Sănătății a aprobat alocarea sumei de 2,3 milioane lei pentru Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, a anunțat viceprimarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

Mesajul deputatulului Robert Sighiartău:

2,3 milioane pentru Spitalul Orășenesc Năsăud !

Sănătatea locuitorilor orașului Năsăud este o prioritate. Împreună cu Dorin Vlașin, viceprimarul Năsăudului, am reușit să convingem Guvernul României să aloce 2,23 milioane de lei pentru dotarea Spitalului Orășenesc Năsăud cu aparatură și echipamente medicale moderne.

Concret, Spitalul Năsăud va avea parte de o stație de producere a oxigenului medical, o stație de stabilizare, un ecograf, o lampă pentru operații si de paturi noi pentru pacienți. Toate sunt dotări absolut necesare unor standarde moderne în sectorul sanitar și arată că guvernul liberal nu i-a uitat pe năsăudeni.

”2,3 milioane de lei pentru Spitalul orășenesc Dr.George Trifon! (…) Întreaga suma va merge exclusiv pentru dotare cu aparatură medicală”, a transmis viceprimarul Dorin Vlașin.

Sursa citată completează că din acești bani, la unitatea medicală din Năsăud va fi achiziționată o stație de producere a oxigenului medical, o stație de sterilizare, un ecograf, o lampă pentru operații și paturi noi pentru pacienți.

”Toate sunt dotări absolut necesare unor standarde moderne în sectorul sanitar și arată că guvernul liberal nu i-a uitat pe năsăudeni. Pentru mine Spitalul George Trifon reprezintă o prioritate. Vrem să aducem spitalul din Năsăud la standarde occidentale de care să beneficieze năsăudenii și toată Valea Someșului și a Sălăuței”, a mai adăugat Dorin Vlașin.

Unitatea sanitară asigură asistență medicală spitalicească și ambulatorie unui număr de peste 120 mii de locuitori de pe cele două văi.

2,3 milioane de lei pentru Spitalul orășenesc Dr.George Trifon ! Mulțumesc Guvernului României, Ministerului…

Publicată de Dorin Vlașin pe Joi, 23 iulie 2020
0 notes
381 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *