Ultimele noutati

Staff-ul PSD-ului a ieșit la rampă! Alături de Ovidiu Crețu, liderul LOR pe oraș, au aprins luminițele de Crăciun… La 4 zile distanță de când Radu Moldovan a aprins becurile din fața Consiliului Județean!

Primarul Bistriței alături de figuri marcante ale PSD-ului au urcat pe scena încropită în Piața Centrală și au deschis așa-zisul Târg de Crăciun!

La eveniment au particpat primarul Crețu, viceprimarii Gelu Muthi și Cristi Niculae, managerul orașului George Avram și prefectul Ovidiu Frenț.

 

De câțiva ani încoace, e o modă în toată România ca liderii administrațiilor locale să deschidă târgul de Crăciun. Punctul culminant e reprezentat de celebrul moment când se apasă butonul roșu, în timp ce primarul numără de la 10 spre 1.

Scena a fost luminată și muzica răsuna în boxe, în timp ce câteva mascote ale Centrului Cultural Municipal animau copiii prezenți. De asemenea, artiști ai ansambului "Cununa de pe Someș" erau în block-start gata-gata să urce pe scenă de îndată ce primarul și-a făcut numărul.

În mulțime au fost văzuți mulți pensionari veniți cu nepoții (cam aceleași figuri prezente și la inugurările de arteziene fix din campanie), consilieri județeni, consilieri locali, directori din primărie și oameni de afaceri care au contracte cu Primăria Bistrița. Prietenul primarului, Liviu Tănase a fost și el în staff și a schimbat câteva vorbe cu Ovidiu Crețu, înainte ca luminile să se-aprindă.

Spectacolul playback a durat aproximativ 15 minute, timp în care primarul Ovidiu Crețu a savurat un vin fiert alături de Avram, Niculae și Pupeză, care probabil a îndrăznit să se apropie de staff-ul PSD, profitând de absența dușmanului Radu Moldovan (aflat la București).

 

 

 

 

La Bistrița, târgul de Crăciun se desfășoară pe aceeași rețetă: căsuțe îngrămădite în jurul Bisericii Evanghelice, un Pietonal iluminat cu mașinuțe într-un capăt. În acest an, iluminatul de sărbători s-a extins pe câteva străzi adiacente Pietonalului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imediat ce primarul a părăsit piațeta, artiștii au coborât de pe scenă, iar la boxe au continuat colindele playback. Mulțimea s-a perindat de colo-colo iar copiii s-au pozat cu figurinele luminoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Comentarii

  • Balan Marius -ecologist

    Fain, si cu gust. Le povestesc carcotasilor cum era prin anii 60- 80 cand eram plod. Erau niste figurine de carton din ALBA ca ZAPADA prinse cu DROD de copacii din parc. Niste becuri festite cu DUCO in ros, galban si albastru pe doua randuri la primarie, prefectura si parc. Bugat. In schimb tata lumea era fericita copii, batrani, parinti si eram mult mai voiosi decat cei de astazi. La gura sobei faceam bradul nu mai repede de sfanta zi de 24 dec adica AJUNUL de CRACIUN. Nu era nici o ISTERIE si sopingareala gretoasa care sa te faca sa te dai unul de altul. Ce stiti voi PIGMEILOR cum il asteptam pe MOS CRACIUN. Cu credinta ca el exista cu adevarat, si vine fara tehnica de ultima generatie si fara figuri in cap. LUME. lume ! Ce bancuri mai erau, si nimeni nu murea de foame si de sete.
Caricatură

Ziar de Bistrita