START vot în turul doi al alegerilor prezidențiale

 -  -  1113


A început procesul electoral! Cetățenii români cu drept de vot sunt așteptați pe tot parcursul zilei de duminică să treacă pe la urne pentru a își exprima opțiunea electorală. Secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și vor funcționa până la ora 21:00, existând posibilitatea prelungirii programului până la ora 23:59 în cazul în care situația o impune.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost amenajate 313 secții de votare, în aceste secții fiind distribuite 287.467 buletine de vot, în condițiile în care numărul alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este de 261,689 alegători, iar a alegătorilor posesori de cărți de identitate este de 245.818.

Dintre cele 313 secții de votare, 83 sunt în mediul urban și 230 în mediul rural. Cetățenii pot afla care este secția de votare de care aparțin AICI.

Datele privind prezența la vot vor fi comunicate în timp real de Biroul Electoral Central, prin intermediul portalului prezenta.bec.ro.

La acest scrutin electoral, în cursa pentru Președinția României au intrat doi candidați – Klaus Iohannis (PNL) și Viorica Dăncilă (PSD).

0 notes
238 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *