Start vot pentru proiectele depuse în cadrul procesului de bugetare participativă lansat de Primăria Bistrița

 -  - 


Primăria municipiului Bistrița a anunțat că s-a dat startul pentru votarea proiectelor depuse în cadrul procesului de bugetare participativă.

Astfel, până la data de 14 noiembrie, cetățenii municipiului Bistrița au posibilitatea de a vota proiectele reprezentative pentru municipalitate depuse în cadrul procesului de bugetare participativă.

Votul asupra proiectelor are loc online, pe platforma https://participativ.e-bistrita.ro/, fiecare persoană putând vota o singură dată un proiect.

Pentru acordarea votului, este necesară crearea unui cont, conform tutorialului disponibil mai jos:

Reamintim că în această ultimă etapă a procesului de bugetare participativă au fost declarate eligibile cinci proiecte:

La finalul etapei de vot va fi publicat clasamentul în baza căruia vor fi selectate proiectele, în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în limita bugetului alocat apelului de proiecte în bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița pe anul următor desfășurării procedurii de bugetare participativă, indiferent de domeniul din care fac parte.

Validarea și afișarea rezultatelor finale vor fi postate tot pe platforma online.

Proiectele selectate în procesul de bugetare participativă vor fi incluse în Programul de Investiții al Municipiului Bistrița, existând și posibilitatea ca acestea să fie integrate în proiecte de o mai mare anvergură.

10 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.