Ultimele noutati

Start vot! Votați-vă favoriții în concursul “Bistrița verde”! 500 de lei – Marele Premiu

An de an, Primăria muncipiului Bistrița organizează concursul “Bistrița verde”, destinat celor care iubesc natura şi îşi dedică o parte din timpul liber îngrijirii florilor din grădina casei, de pe spaţiul verde de lângă bloc sau chiar din balconul apartamentului.

Cetățenii au avut posibilitatea să se înscrie în această competiție, 18 concurenți intrând în cursa pentru unul dintre premiile oferite de municipalitate.

13Concursul se desfăşoară pe trei secţiuni: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”. La fiecare secțiune vor fi oferite câte trei premii, de 500, 250 și respectiv 150 lei. Valoarea totală a premiilor este de 2.700 de lei, bani alocați din bugetul local.

Cei mai mulți concurenți, opt la număr, au ales să concureze postând fotografii cu grădinile din jurul blocurilor în care locuiesc și pe care le îngrijesc.

Începând cu data de 1 septembrie și până pe 15 septembrie, s-a dat start vot. Bistrițenii pot să își voteze favoriții pe portalul Primăriei municipiului Bistrița, la secțiunea “Concurs Bistrița Verde”.

Votul cetăţenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Premierea câştigătorilor concursului „Bistrița Verde” se va face în cadrul evenimentului „Toamna fanfarelor”.Caricatură

Ziar de Bistrita