Ștefania Stere (P.M.P) zice că-i BLAT la Consiliul Local : “Ceartă frățească între PNL și PSD la ședința de Consiliu Local sau ce nu știm/ nu vedem! “

 -  -  21082


Avocatul Ștefania Stere are o reacție dură la modul în care PSD și PNL au abordat chestiunea subvenționării taxelor de chirie pentru terase. Reprezentantul PMP susține că la nivelul Primăriei Bistrița, cele două formațiuni PSD și PNL funcționează la BLAT.

“Viceprimarul Niculae a inițiat un proiect de hotărâre pentru reducerea cu 50 % a taxei de ocupare a domeniului public până la finalul anului 2020. În acest mod, PSD credea că va atrage voturi folosind bugetul de taxe și impozite.

Populist ca de obicei, viceprimarul Niculae a retras acest proiect de pe ordinea de zi și a dat vina pe Guvern. În calitate de inițiator, viceprimarul PSD susține că nu are cadru legal și demonstrează încă o dată că e amator în administrație.


PNL a propus subvenționarea acestei taxe din bugetul local. Pe același stil populist, liberalii au omis să identifice sursa de finanțare și aruncă vina pe foștii parteneri din administrație. În loc să de decizii coerente, cetățenii orașului asistă la o ceartă copilărească între PSD și PNL.” – susține Ștefania Stere.


Ștefania Stere, despre MARILE proiecte pe care le-a RATAT administrația PSD, la BLAT cu PNL!


Ștefania Stere face o analiză a modului în care PSD a gestionat bugetul public, în ultimii 12 ani. Vicepreședintele filialei PMP susține că administrația PSD a RATAT proiecte majore de dezvoltare a orașului.

stere-stefania

” Fără niciun plan de dezvoltare a economiei locale, administrația PSD a ratat proiecte majore! Spre exemplu, realizarea unei centuri ocolitoare a municipiului ar fi dezvoltat economia locală din fonduri europene. Acum vedem cu toții ce important era acest proiect.


Reprezentanții PSD se laudă că încurajează producătorii locali dar orașul nu are o piața en-gross și de aproape 4 ani vedem numai promisiuni. Bistrița nu are nici măcar o piață agroalimentară adecvate pentru producătorii locali.


Viceprimarul Niculae se laudă că încurajează comercianții, dar omite să spună că strada Dornei va fi terminată din punct de vedere comercial, după ce vor dispărea toate locurile de parcare.

Ba mai mult, piața de pe Calea Moldovei va fi desființată în curând. Despre Parcul Industrial nici nu are rost să amintim. Proiectul a fost realizat de PSD și PNL și acum nimeni nu își asumă eșecul.” – a postat Ștefania Stere.

ziar de bistrita psd


Ștefania Stere, despre BLATUL din Consiliul Local!

“Bistrița e prinsă între cele două grupuri de interse care împreună au coordonat administrația locală spre eșec. Cetățenii știu aceste lucruri și își dau seama că PSD și PNL au funcționat împreună iar în campanie mimează o ceartă frățească! Ar fi decent ca cele două partide să-și ceară scuze și să vină cu proiecte reale, de dezvoltare a mediului economic. “- a postat Ștefania Stere.

Avocatul Ștefania Stere face parte din echipa deputatului Ionuț Simionca, deputatul care candidează pentru funcția de primar al Bistriței!

2 notes
207 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ștefania Stere (P.M.P) zice că-i BLAT la Consiliul Local : “Ceartă frățească între PNL și PSD la ședința de Consiliu Local sau ce nu știm/ nu vedem! “

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *