Stelian Dolha a fost ales prim-vicepreședinte al PNL și l-a ZDROBIT la vot pe Vasile Silași. Scor 300 la 73! Ce mesaj transmite prefectul!

 -  -  1042


Prefectul Stelian Dolha a adunat 300 de voturi pentru funcția de prim-vicepreședinte și l-a umilit pe Vasile Silași care a luat doar 73 de voturi.

Votul copleșitor de astăzi, de la conferința județeană de alegeri, mă onorează. Cele 300 de voturi din 373 pe care mi le-ați acordat pentru a reveni în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud sunt pentru mine un mesaj puternic: acela că într-o echipă puternică, oamenii dedicați, implicați și care pun interesul colectiv peste interesul personal, sunt apreciați, indiferent de conjuncturi și influențe de moment.

Am fost și sunt în relația cu PNL-ul un om al echipei. Nu mi-am abandonat partidul, m-am angajat cu toate resursele și puterea mea în bătălii politice, indiferent cât de grele ori lipsite de șanse păreau inițial.

Votul de astăzi mi-a demonstrat că toate acestea n-au fost în zadar.

Vă mulțumesc pentru încredere!”

Stelian Dolha are parte de puternică expunere mediatică și a jucat inteligent pentru funcția de prim-vicepreședinte. În calitate de prefect, Dolha a fost activ și a ținut mereu contactul cu delegații din teritoriu, în special cu liderii din comune.

Astfel, și-a asigurat o victorie importantă și demonstrează că e un jucător de forță pe Județ!

0 notes
167 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *