Stelian Dolha: ”Administrația pesedistă – o gaură neagră în buget”

 -  -  938

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, este de părere că administrația PSD din ultimii ani nu a făcut deloc bine nici județului Bistrița-Năsăud și nici municipiului Bistrița. (PE)

”De 12 ani, orașul nostru, municipiul Bistrița, e sub administrație pesedistă. Ce a însemnat asta vedem pe pielea noastră – o gaură neagră în buget, vise peste care s-a așternut praful, tineri, studioși, buni care au plecat din județ, nu pentru a urma calea occidentului, ci s-au îndreptat spre orașele dezvoltate, precum Cluj Napoca. Pe de altă parte, în județul Bistrița-Năsăud, de opt ani, pesediștii conduc despotic, iar ce înseamnă asta se vede cu ochiul liber: oameni săraci, care nu au bani să își cumpere lemne de foc și pentru care proiectul de introducere a rețelei de gaz, lăsat de izbeliște de pesediști, este o utopie”, este de părere Stelian Dolha.

De 12 ani orașul nostru, municipiul Bistrița, e sub administrație pesedistă. Ce a însemnat asta vedem pe pielea noastră – o gaură neagră în buget, vise peste care s-a așternut praful, tineri, studioși, buni care au plecat din județ, nu pentru a urma calea occidentului, ci s-au îndreptat spre orașele dezvoltate, precum Cluj Napoca.Pe de altă parte, în județul Bistrița-Năsăud, de opt ani, pesediștii conduc despotic, iar ce înseamnă asta se vede cu ochiul liber: oameni săraci, care nu au bani să își cumpere lemne de foc și pentru care proiectul de introducere a rețelei de gaz, lăsat de izbeliște de pesediști, este o utopie.

Publicată de Stelian Dolha pe Miercuri, 9 septembrie 2020
0 notes
63 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *