Stelian Dolha: ”Administrația PSD condusă de Emil Radu Moldovan are proiecte fanteziste”. Mesaj către președintele CJ: ”Ocupați-vă de lucruri concrete, cum e DJ 173!”

 -  -  14


 

 

 Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, s-a arătat, într-o conferință de presă, nemulțumit de faptul că autoritățile din județ nu au fost capabile să intervină pentru a executa lucrări de consolidare și reabilitare pe DJ 173, drumul care leagă municipiul Bistrița de localitatea Jelna.

Liberalul Stelian Dolha a criticat faptul că autoritățile județene, în loc să se ocupe de problemele cu care se confruntă cetățenii, se ocupă de ”proiecte fanteziste”.

Eu văd în continuare că președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, se laudă prin tot județul cu surle și trâmbițe că asfaltează toate drumurile județene de unul singur. (…) Eu cred că în continuare ar trebui să se ocupe de altceva, cum e DJ 173, drum care începe de la Podul Jelnei și ține Jelna, Budac și așa mai departe. De un an de zile, drumul acela e surpat. De un an de zile, acolo sunt și accidente, mai urmează și ploile acestea de toamnă și rămânem fără drum, cu alte cuvinte nu o să mai avem acces în municipiul Bistrița, dar administrația PSD condusă de Emil Radu Moldovan are proiecte fanteziste. Se ocupă, împreună cu Ovidiu Teodor Crețu și cu croitorașul cel viteaz Niculae, de centura Bistriței, proiect scos de la naftalină, nefinanțabil, pentru că nu are sursă de finanțare, dar de fiecare dată adus în discuție în campania electorală”, a declarat Stelian Dolha, într-o conferință de presă.

Liberalul a lansat și un îndemn către reprezentanții autorităților locale: ”Ocupați-vă de lucruri concrete, cum e DJ 173, pentru că altfel riscăm să avem acolo accidente soldate cu morți și așa mai departe”.

Reamintim că o porțiune din acest drum a fost grav afectată în urma ploilor din acest an, așa cum Ziar de Bistrița a mai prezentat:

FOTO: Drumul județean care leagă Bistrița de Jelna s-a surpat pe o porțiune însemnată din lățimea sa

Însă, cu toate că au trecut câteva luni bune de la acest incident, nu s-au realizat intervenții pe motiv că Guvernul nu a alocat până acum fondurile necesare executării unor astfel de lucrări, cu toate cț s-au făcut demersuri în acest sens.

Porțiunea de drum afectată se află în proprietatea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dar a fost preluată în administrare de Primăria Bistrița, având în vedere că se află în intravilanul municipiului.

14 bookmark
0 notes
537 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.