Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS – întâlnire cu locuitorii comunei Feldru. ”Un exemplu de bune practici”

 -  -  919Modul în care a fost administrată comuna Feldru este un exemplu de bune practici, este de părere Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Spun asta nu doar eu, ci și locuitorii comunei, care apreciază făgașul de normalitate pe care Feldru și-a croit drumul spre o dezvoltare în parametri europeni. Aici, primarul Grigore Țiolan a atras fonduri europene, dar și fonduri guvernamentale în valoare de 26.478.845 de euro, o sumă colosală destinată tuturor domeniilor de bază: educație, infrastructură, turism, lucrări de cadastrare și lista continuă”, susține Stelian Dolha.

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS adaugă că primarul Grigore Țiolan este pregătit de un nou mandat la conducerea comunei Feldru.

Grigore Țiolan este motivat de reușitele sale și este ambiționat să continue activitatea în Primăria comunei Feldru, pe care o cinstește prin munca depusă. Totul pentru binele comunității în slujba căreia lucrează cu atâta implicare!”, a mai completat Stelian Dolha.

0 notes
44 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *