Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS – întâlnire cu locuitorii comunei Ilva Mare

 -  -  936Ilva Mare poate fi privită ca o comună cu un puternic potențial de dezvoltare agroturistică, dacă drumul de la Măgura la Ilva Mică va fi amenajat, este de părere candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, care s-a întâlnit cu locuitorii comunei Ilva Mare.

Acesta este, de altfel, și mesajul pe care membrii comunității mi l-au transmis de curând, încrezători și dornici de o schimbare care să le aducă îmbunătățirea traiului zilnic și dezvoltarea zonei în care trăiesc împreună cu cei dragi. Am încredere că o viziune și un suflu nou poate fi adus la Ilva Mare prin candidatul pe care îl susțin, Stelian Octavian Cicșa, un tânăr cu o viziune îndrăzneață, deschis spre comunicarea cu oamenii locului, sârguincios și totodată creativ, dornic să actualizeze conform standardelor europene nu doar dotările tehnologice ale primăriei, dar și proiectele pe care și-a propus să le implementeze în zonă”, a transmis Stelian Dolha.

Dintre nevoile imediate ale celor din Ilva Mare, în opinia candidatului Alianței PL-USR-PLUS, un loc important îl ocupă amenajarea și modernizarea drumurilor lăturalnice și de deal care necesită, cât mai curând posibil, pietruire.

”M-am angajat ca, împreună cu guvernul liberal al României, în calitate de Președinte al Consiliului județean Bistrița-Năsăud, să fac asta pentru acești oameni minunați, care, de altfel, m-au primit cu căldură și m-au asigurat de sprijinul lor raportat la votul de încredere de care am nevoie în data de 27 septembrie. Împreună, uniți pentru schimbare, vom reuși să punem în valoare și această zonă!”, a încheiat sursa citată.

0 notes
61 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *