Stelian Dolha, declarație după ce fratele președintelui CJ B-N a ajuns director adjunct în cadrul Aquabis: ”Radule, nu uita, județul nu-i moșia ta!”

 -  -  232


 

Prim-vicepreședintele organizației Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal, Stelian Dolha, a criticat în termeni duri faptul că Macarie Moldovan, fratele președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este director în cadrul companiei Aquabis – principalul furnizor al serviciilor de apă și canalizare din județ.

În opinia liberalului Stelian Dolha, faptul că fratele președintelui Emil Radu Moldovan a devenit director într-o instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nu este altceva decât o ”sfidare”.

”În vremuri în care până și-n ultimul cătun românii au descoperit cum ucide incompetența și unde ne-a dus ca țară promovarea pe criterii de clan, partid și rubedenii, șeful PSD-ului și al Consiliului Județean BN ne sfidează pe toți și-și instalează frațiorul, rămas fără job de la stat,  director în compania din subordinea directă, Aquabis. A făcut-o pe ascuns cu un așa zis concurs, în care fratele, fost ”expert” național în mersul trenurilor, și acolo tot prin grija lui big brother,  a arătat că e singurul care se pricepe la apă și canal și merită salariul cu multe zerouri. Evident, concurându-se pe sine însuși, pentru că nimeni n-a îndrăznit să-l concureze pe fratele baronului de BN. Nu punem la socoteală că băgându-i pe gât încă un director firmei care vinde apa și canalizarea, salariul lui se va regăsi în facturile oamenilor. Sau că guvernul tău, PSD vorbește, acum când bugetul e gol, de reducerea personalului bugetar și mai ales a șefilor din instituții, dar tu mare baron îți permiți să ții 5 directori la Aquabis. Astea-s mofturi când te gândesti că la anul pe vremea asta s-ar putea sa rămâi fără scaunul cel mare și fratele tău o să-ți reproșeze toată viața că nu l-ai așezat și pe el într-o altă funcție grasă la stat din care să-și poată plăti măcar vacanțele prin Nepal”, a transmis prim vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, printr-un comunicat de presă.

Stelian Dolha mai precizează că în opinia sa, disperarea a stat la baza unei astfel de mișcări.

M-am gândit ce anume l-a împins pe Radu Moldovan să sfideze în felul acesta un județ întreg, de ce să transmită mesajul ăsta, că județul e acaparat de un clan. Dar răspunsul e simplu: disperarea. Disperarea că pierde oricum județul, iar ultimele alegeri au fost ca un glonț șuierat pe la ureche. Un glonț care l-a trezit la realitate: în toamnă cu Veorica va fi și mai rău, iar la anul va fi un dezastru. Așa că e vreme de căpătuială, dacă tot pierd puterea. Acesta e mesajul celui care a ajuns să creadă ca județul e moșia lui și vrea să-și facă plinul dacă tot va trebui să fie expropriate”, a mai afirmat Dolha.

Despre subiectul privindu-l pe noul director general adjunct al Aquabis, Macarie Moldovan, Ziar de Bistrița a mai scris:

Tupeu de PSD-ist! Radu Moldovan l-a angajat pe frate-so ca director la Aquabis! Încet-încet, Șandru e tras pe linie moartă! MIZA: master-planul de 230 de MILIOANE de euro, care numa’ nu mai vine odată!

23 bookmark
2 notes
847 views
bookmark icon

2 thoughts on “Stelian Dolha, declarație după ce fratele președintelui CJ B-N a ajuns director adjunct în cadrul Aquabis: ”Radule, nu uita, județul nu-i moșia ta!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.