Stelian Dolha: ”În niciun caz nu se mai închid fabricile în perioada de carantină a municipiului Bistrița”

 -  -  1064


Cu toate că municipiul Bistrița va intra în carantină, fabricile nu vor fi închise, dă asigurări prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

”Ca să fie clar pentru toată lumea, în niciun caz nu se mai închid fabricile în perioada aceasta. Locurile de muncă în continuare merg. Indiferent unde munciți, o să puteți să mergeți la locul de muncă pe baza declarației și a legitimației de serviciu. Nu trebuie făcută o declarație în fiecare zi. Probabil va fi suficientă una făcută săptămânal, completată cu legitimația care să arate că mergi la muncă. Aceea trebuie semnată și parafată de către instituție”, a declarat Stelian Dolha într-o emisiune de la Bistrița Express TV.

Întrebat cum se vor face verificări în perioada de carantină, prefectul a explicat că vor fi filtre în toate zonele din oraș și forțele de ordine vor efectua verificări zilnice.

”O să încercăm să facem cât mai multe filtre, dar subliniez că dacă există prioritate pentru ceva este pentru cei care vin la muncă sau care au relații comerciale”, a completat Stelian Dolha.

0 notes
189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *