Stelian Dolha: ”Lucrurile stau mult mai bine din punct de vedere pandemic”

 -  -  998


Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, spune că numărul cazurilor de COVID-19 a început să scadă la nivel local, dar afirmă că vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate.

”Lucrurile stau mult mai bine din punct de vedere pandemic. Incidența a scăzut atât în municipiul Bistrița, cât și în județul Bistrița-Năsăud. Dacă ne gândim de unde am plecat, putem spune că incidența e una bună, care deja scade. Ajungem imediat să intrăm pe scenariul galben și cu municipiul Bistrița, lucru care înseamnă și un optimism”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Totodată, prefectul afirmă că lucrurile stau mult mai bine și la nivelul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Am avut o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud la care a fost prezent și domnul director al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, care a spus că și spitalul, pe variantă COVID-19, e mai aerisit. Asta iarăși e o veste bună. (…) Lucrurile se mișcă bine, dar nu vă ascund că am o îngrijorare în legătură cu aceste zile”

În opinia prefectului, vaccinarea rămâne în continuare singura variantă de a reveni la normalitate. ”Depinde de fiecare dintre noi dacă vrem să ne întoarcem la viața normală de altă dată. Cu toții putem contribui. Cum? Vaccinându-ne!”, a încheiat prefectul.

0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *