Stelian Dolha: ”Orașele noastre au nevoie de strategii economice care sa le pună în valoare atuurile”

 -  -  943Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a vizitat una dintre fabricile de produse textile din Năsăud, oraș care concentrează cel mai mare număr de firme din industria textilă a județului Bistrița-Năsăud. În vizita sa, Stelian Dolha a fost însoțit de o echipă liberală, din care a făcut parte și Dorin Vlașin, candidatul Alianței la Primăria Năsăud și deputatul Robert Sighiartău. (PE)

”La unitatea din Năsăud a companiei belgiene Deslee Clama Solution, producător mondial de saltele, cu fabrici răspândite pe 4 continente, am stat de vorbă cu angajații, dar și cu managementul local. Compania belgiană și-a deschis fabrică în Năsăud tocmai pentru că a găsit aici forță de munca pregătită în industria textilă și angajați disponibili. Au 180 de salariați și fac în continuare angajări pentru că vor să atragă anul acesta încă aproape 100 de angajați la Năsăud. Ne-au transmis că măsurile Guvernului PNL, inclusiv cele pentru protejarea locurilor de muncă au fost în gură de oxigen în această perioadă complicată care îi ajută să protejeze job-urile existente și să creeze aceste noi locuri de muncă”, a declarat Stelian Dolha.

În opinia liberalului Stelian Dolha, ”acest model în care companii românești sau europene se extind în orașele și comunele noastre pentru că găsesc forță calificată de muncă, așa cum este pentru Năsăud industria textilă, poate fi pus cu totul altfel în valoare atunci când o administrație liberală în județ și în oras va face echipă pentru a atrage investitori prin metode inteligente și va gândi facilități economice pentru aceste companii și angajații lor”.

0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *