Stelian Dolha: ”Stadion cu 10.000 de locuri? Fumigena asta nu o mai crede nici măcar ultimul PSD-ist din județ!” PNL-istul e nervos că ”o treime din județ, în special zona de câmpie, nu are apă potabilă”, iar Consiliul Județean visează la stadioane!

 -  -  151


Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, este de părere că realizarea unui stadion cu 10.000 de locuri în Complexul Wonderland din Unirea nu este o prioritate pentru județ, mai ales în condițiile în care, potrivit acestuia, ”o treime din județ, fiind vorba în special de zona de câmpie, nu are apă potabilă”

Liberalul Stelian Dolha a criticat investițiile pe care președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că intenționează să le realizeze în Complexul Wonderland din Unirea, fiind vorba despre construirea unui nou stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri, dar și a unor terenuri de sport și a unei săli polivalente.

În opinia fostului deputat Stelian Dolha, aceste investiții nu sunt o prioritate pentru județ și consideră că nu sunt altceva decât ”fumigene”.

”Tovarășul președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a lăudat că PSD-ul și el vor să facă un stadion de 10.000 de locuri în Wonderland. Vor amenaja și o sală polivalentă și un complex sportiv. Eu cred că fumigena asta nu o mai crede nici măcar ultimul PSD-ist din județul ăsta. Nu o mai crede. Vrea să facă în Wonderland, acolo unde Ovidiu Teodor Crețu vrea să facă Aquapark-ul. Dacă mă uit bine la ce face Ovidiu Crețu, cred că o să mai facă un împrumut pe vreo 10 ani, la fel cum a făcut și cu pârtia de schi, și că bazinele alea s-ar putea să le facă. Dar întrebarea mea e alta! Asta e prioritatea județului – stadion cu 10.000 de locuri, în timp ce o treime, ca să nu spun jumătate, deci o treime și mă refer la zona de câmpie, nu are apă potabilă. Pe perioada de vară merg jandarmii cu cisternele de apă să îi alimenteze pe oameni. Prioritatea noastră este asta? Stadion cu 10.000 de locuri?” a declarat, într-o conferință de presă, Stelian Dolha.

Dolha l-a comparat pe Radu Moldovan cu un… dictator ce vrea să fie adulat, pe stadioane! Ast în timp ce zona de Câmpie NU are apă la robinet!

“Dacă vrei să fii lăudat, aclamat pe stadioane precum vreun dictator din țări mai apropiate…. atunci faci stadioane cu 10.000 de locuri. Dacă te interesează soarta județului, faci altceva: introduci apa potabilă… ce să mai zic de canalizare? Va trebui să-și răspundă în primul rând Radu Moldovan: ce vrea să facă cu județul ăsta? Și pe urmă să ne răspundem noi: ce vrem de la conducătorii noștri!” – a completat Stelian Dolha!

Prim-vicepreședintele PNL B-N consideră că dacă administrația județeană ar fi fost interesată de soarta județului ar fi investit mai întâi în alte obiective, precum introducerea apei potabile sau realizarea sistemelor de canalizare.

Reamintim că reprezentanții Primăriei Bistrița și ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae, respectiv, Emil Radu Moldovan, au anunțat că vor să construiască în Wonderland un complexul sportiv pe o suprafață de aproximativ 12 hectare, care va avea în componență și un stadion de fotbal, cu 10.000 de locuri, la standarde UEFA. În plus, în aceeași zonă ar urma să fie construită și o sală polivalentă, terenuri de sport exterioare: de handbal, de baschet, pistă de alergare, precum și amenajări și dotări aferente atletismului: săritură în lungime, în înălțime, triplu salt, pistă de sprint. Despre acest subiect, Ziar de Bistrița a prezentat AICI

15 bookmark
1 notes
360 views
bookmark icon

One thought on “Stelian Dolha: ”Stadion cu 10.000 de locuri? Fumigena asta nu o mai crede nici măcar ultimul PSD-ist din județ!” PNL-istul e nervos că ”o treime din județ, în special zona de câmpie, nu are apă potabilă”, iar Consiliul Județean visează la stadioane!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.