Stelian Dolha susține că șeful PSD se rușinează cu Dăncilă și de aceea își face campanie pe persoană fizică! Să NU uităm că Radu Moldovan a zis că-și dă demisia dacă Dăncilă pierde la prezidențiale!

 -  -  2810


La conferința de presă a PNL-ului, vicepreședintele Stelian Dolha a sesizat că trupele PSD din teritoriu evită o asociere de imagine cu Viorica Dăncilă, candidatul la prezidențiale.

 

Inclusiv președintele PSD Radu Moldovan se ferește de o asociere cu Dăncilă și ar fi declanșat o campanie de imagine pe personă fizică.Guvernul Dăncilă a continuat susținerea prin PNDL a tuturor proiectelor din județul Bistrița Năsăud, proiecte asumate strict de Radu Moldovan.

Pe județ, Radu Moldovan își face campanie pe persoană fizică și NU zice nimic de șefa de partid: Viorica Dăncilă!

 

“Emil Radu Moldovan i-ar fi promis doamnei Dăncilă că dacă NU câștigă alegerile prezidențiale din primul tur, el își dă demisia de oare. Ori eu astăzi văd un singur lucru în Bistrița-Năsăud : că Radu Moldovan își face campanie electorală doar pe persoană fizică și doamna Dăncilă NU e pomenită de nimeni. Și eu îl întreb: ți-e rușine cu doamna Dăncilă? Daratunci când ai luat bănuți prin PNDL, dați de doamna Dăncilă, atunci NU ți-a fost rușine cu ea?Îl întreb pe domnul ministru, fost ministru, Daniel Suciu, pe doamna ministru Pană. Acum vă e rușine la toți!” – a declarat Steian Dolha.

VIDEO:

 

Stelian Dolha, mesaj către PSD-iști: “Dacă atunci când v-a dat funcții și v-a făcut oameni mari nu v-a fost rușine, acum de ce vă e rușine?”

“M-aș fi ateptat să-l văd pe Suciu cu o pancartă mare la gât pe care să scrie: Dăncilă președinte! Că i-a dat ditamai funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Tac toți, sunt ascunș nu știu pe unde! NU pomenește nimeni de doamna Dăncilă în județ. Vă spun asta pentru că fac campanie prin județ și văd! Pentru PSD fac campanie niște tineri amărâți care îmaprt pliante și nici nu au curaj să intre prin curți , le pun doar prin garduri! Asta e campania PSD pentru doamna Dăncilă!

Dacă atunci când v-a dat funcții și v-a făcut oameni mari nu v-a fost rușine, acum de ce vă e rușine? A fost tot Dăncilă, acum e aceeași Dăncilă!

Pentru domnnul președinte, mesaj de încurajare: dați-vă demisia încă de pe-acuma că vă batem de nu vă vedeți. Cu cel puțin 20% din primul tur.. și bătaia asta o să fie mai mare decât cea din tinerețe, cu bâta aia de alun… o să fie mai mare, o să vedeți!” – a declarat Stelian Dolha.

Județul Bistrița-Năsăud a primit finanțare prin PNDL în toate Guvernele PSD: Ponta, Grindeanu, Tudose, Dăncilă!

 

0 notes
1935 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *