Stelian Dolha: Viitorul Năsăudului trebuie să fie decis de tineri

 -  -  908


Viitorul orașului Năsăud trebuie decis de tineri, crede candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha. (PE)

M-am bucurat să văd la Năsăud o comunitate de tineri din a căror privire am putut citi implicarea în ceea ce definește o comunitate, tineri care au conștientizat că nu mai pot sta deoparte, care știu că soarta comunității stă în puterea lor, în votul lor, în vocea pe care și-o aleg să-i reprezinte. De la Năsăud, lucrurile se văd astfel. Aici, Partidul Național Liberal și Dorin Vlașin au reușit să mobilizeze atâția tineri implicați, iar acest lucru este impresionant. Progresul stă în viziunea tinerilor. Viitorul Năsăudului, orașul academicienilor, peste care s-a lăsat praful, trebuie să fie decis de tineri. Este era tinerilor, o eră a tinerilor care contează!  Cred în voi!”, a afirmat Stelian Dolha.

Ziua de azi este despre tineri și despre schimbare.

M-am bucurat să văd la Năsăud o comunitate de tineri din a căror privire am putut citi implicarea în ceea ce definește o comunitate, tineri care au conștientizat că nu mai pot sta deoparte, care știu că soarta comunității stă în puterea lor, în votul lor, în vocea pe care și-o aleg să-i reprezinte.De la Năsăud, lucrurile se văd astfel. Aici, Partidul Național Liberal și Dorin Vlașin au reușit să mobilizeze atâția tineri implicați, iar acest lucru este impresionant.Progresul stă în viziunea tinerilor. Viitorul Năsăudului, orașul academicienilor, peste care s-a lăsat praful, trebuie să fie decis de tineri. Este era tinerilor, o eră a tinerilor care contează! Cred în voi!

Publicată de Stelian Dolha pe Luni, 14 septembrie 2020
0 notes
33 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *