Știați că: impozitele și taxele se pot plăti on-line, dintr-un CLICK? AZI e ultima zi în care-ți poți plăti impozitele și ai reducere 10%! Introduci CNP-ul și afli exact ce restanțe ai!

 -  -  2991


Primăria Bistrița a prelungit termenul cu 1 zi și astfel inclusiv AZI se pot face plăți de taxe și impozite, cu 10% reducere.

Primăria Bistrița a dezvoltat o aplicație on-line prin care cetățenii municipiului pot verifica on-line situația impozitelor pe care le au de achitat. Consultarea informațiilor deținute de Primărie se face pe bază de CNP pentru persoane fizice respectiv CUI pentru persoane juridice. 

CLICK pe link-ul de mai jos, ca să vezi ce restanțe ai de plătit! Apar taxele, impozitele și amenzile de circulație!

https://www.globalpay.ro/public/bistrita/login/index/redirctrl/debite/rediract/debite/lang/ro?fbclid=IwAR3XJfbYSlL9eHLLr0BHDqb1UWzGhwzEa-lsNy5Ps41T6px9ADplAAQ89AY

Dacă doriți ca accesul la informațiile referitoare la debitele dumneavoastră să fie restricționat este necesar să solicitați parola la sediul instituției.

Cum plătești on-line… fără să stai la cozile infernale! Impozitele și taxele se pot plăti on-line, cu CARDUL! Ce trebuie să știi!

Cetățenii care vor să-și plătească taxele și impozitele o pot face din fața calculatorului, accesând ink-ul.

https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale

După introducerea CNP-ului, se poate face plata folosind cardul. Plata online cu card bancar se poate face în două moduri:

1. fără autentificare – se face cu ajutorul CNP-ului (accesând link-ul de mai sus)
Puteti plăti obligațiile către bugete locale, bugete centrale, alte institutii beneficiare, diverse tipuri de taxe si impozite dar e necesar sa stiti CNP-ul persoanei și suma datorată.

2. cu autentificare – trebuie sa detineti un nume de utilizator si parola (obtinute de la Directia venituri)

Puteti plăti obligațiile către bugete locale, bugete centrale, alte institutii beneficiare, diverse tipuri de taxe și impozite, în acest caz aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile legate de datoriile dvs.

– Orice contribuabil poate folosi Sistemul electronic de consultare a taxelor și impozitelor locale după autentificare.
– Autentificarea se face pe bază de CNP (persoane fizice) respectiv CUI (persoane juridice). Parola nu este obligatorie, ea este necesară doar pentru accesul la informații detaliate.
– Sistemul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
– Sistemul oferă date despre debitele restante și majorările de întârziere calculate la zi.

Distribuie mai departe, ca să afle toți prietenii tăi despre plata on-line a taxelor și impozitelor!

 

0 notes
2116 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *