ziar de bistrita parcare independentei

Știați că … locurile de parcare din tot orașul sunt „digitalizate”? Cum verifici on-line  dacă un loc e ocupat sau liber!

Primăria Bistrița a conceput un ghid on-line pentru parcările din oraș! Puteți verifica, online, dacă un loc de parcare este disponibil în Bistrița, prin serviciile digitale puse la dispoziție de primărie. De asemenea, dacă este ocupat, puteți vizualiza perioada pentru care este rezervat.

Primăria Bistrița a pus la dispoziția cetățenilor o platformă care permite cetățenilor să verifice on-line locurile de parcare LIBERE sau OCUPATE !

Urmăriți instrucțiunile în clipul video de mai jos:

În link-ul de mai jos, puteți vedea care sunt pașii de obținere a informațiilor. Practic, se accesează site-ul Primăriei Bistrița, secțiunea servicii on-line și după logare se pot obține informații despre parcările de reședință!

Platfoma Primăriei este în plin proces de dezvoltare iar cetățenii pot obține date despre: parcări on-line, bugetare participativă, consultări sondaje, depunere petiții on-line, programări acte de identitate sau radiere vehicule.

Procesul de digitalizare îmbunătățește serviciile oferite de administrația locală dar în același timp oferă cetățenilor posibilitatea de a adresa petiții on-line, evitând deplasarea la ghișeu!