Știți accidentul cu fetița (2 ani) lovită de mașină, la Dumitrița? Șoferii s-au schimbat între ei, iar polițiștii i-au turnat! Tânărul vinovat (29 de ani) NU are permis! Amândoi au dosar PENAL!

O fetiță de 2 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost accidentată de o autoutilitară. Evenimentul rutier a avut loc luni după-masă, la Dumitrița. În primă fază, vinovat s-a dat un șofer de 32 de ani, din Dumitrița.

Șoferii au făcut schimb de locuri! Motivul: vinovatul NU avea permis!

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, a reieșit faptul că, în momentul producerii accidentului, la volanul autoveculului implicat s-ar fi aflat o altă persoană, respectiv un tânăr, de 29 de ani, din Dumitrița.

Acesta a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind negative. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Astfel, pe lângă infracțiunea de vătămare corporală din culpă, polițiștii Serviciului Rutier au extins cercetările cu privire la comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Check Also

Pieton accidentat de o mașină pe DN 17D, în Năsăud

Un pieton a fost accidentat, sâmbătă, de o mașină pe DN 17D, în orașul Năsăud. …

2 comments

  1. Poate sa fie cu sensul de „eu te torn la politie=adica spun ce ai facut”; sau te torn soției tale ca ai amanta” si mai poate sa fie cu sensul ca „te toarnă soția ca ai amanta, adica se prinde ea singura de lucrurile pe care le faci”, asa si aici, cei 2 tineri au mințit, dar politia s-a prins, adica i-a TURNAT.

  2. Polițiștii i-au turnat ???. Voi știți ce înseamnă a turna ???. Eu nu știu cum nu va e rușine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.