Ultimele noutati

FOTO: Exemplu de “Așa NU!” Strada Codrișor, spartă 3 ani la rând pentru lucrări nesincronizate la rețelele de utilități! E valabil în tot orașul, dar NIMENI nu e răspunzător!

Strada Codrișor este spartă a 3-a oară în 3 ani. Acum, conductele de gaz sunt înlocuite cu altele noi, din polietilenă. Lucrarea a început acum 3 săptămâni și este aproape finalizată. Strada Codrișor a fost spartă în 2015 pentru lucrări la rețeaua de apă și de asemenea în anul 2013 pentru lucrări similare.  În 2017 au loc lucrări la rețelele de gaz și sunt sparte toate străzile din zonă: Mihai Viteazu, Codrișor, Ion Vidu, Valea Budacului. Covorul asfaltic este “în valuri”, deoarece nicio firmă NU a adus drumul la forma inițială.

În galeria de mai jos fotografiile sunt realizate din același unghi și se poate vedea cum s-a lucrat în intervalul 2015 – 2017.

 

b3

c56

 

 

 

 

 

 

 

b2

c3

 

 

 

 

 

 

 

b7

c0

 

 

 

 

 

 

 

Lucrări de înlocuire a conductelor de apă-canal, gaz, curent au loc în tot orașul și deocamdată administrația Ovidiu Crețu NU a luat nicio măsură pentru ca lucrările să se desfășoare sincronizat. Primăria Bistrița are pârghii în acest sens, deoarece: eliberează autorizațiile pentru spargerea covorului asfaltic și de asemenea poate aplica amenzi dacă re-asfaltările NU sunt conforme.

Stillul de lucru este același, iar în articolul de mai jos puteți citi o analiză a cartierelor din Bistrița care au fost sparte ani la rând pentru înlocuirea conductelor.

Citiți și: 

page5-404x400

Începe REVOLUȚIA? Vezi TOP-ul străzilor asfaltate și-apoi sparte în ultimii 4 ani! Cel mai bun primar din țară dă autorizație “de spart” și pe urmă dă vina pe alții! DISTRIBUIȚI!

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita