Ultimele noutati

Strada în acțiune! În a 5-a zi de proteste, la Bistrița a ieșit PUHOIUL: pericol de “Grinundații!”

Continuă mișcările de stradă la Bistrița! Sâmbătă seara a fost a 5-a zi de proteste și aproximativ 2.000 de oameni au ieșit în stradă ! Mulțimea s-a adunat în fața Prefecturii și a scandat diverse lozinci, dar cele mai populare au rămas: “PSD-PSD Ciuma Roșie!” “Hoții, Hoții!”, “Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”.

În jurul orelor 20, mulțimea a plecat în marș prin tot orașul. Pe strada 1 Decembrie, cordonul de manifestanți s-a întins pe 400 de metri lungime (din fața pizzeriei Verona și până la sensul giratoriu de la Han).

 

 

Pe tot traseul, protestatarii au fluierat, au huiduit și au arborat steaguri tricolore, iar în mulțime fost văzuți copii în cărucioare, părinți, elevi și pensionari. Poliția a blocat traficul, iar jandarmii i-au însoțit pe toată durata protestului. De pe margine, manifestanții erau întâmpinați cu aplauze, claxoane și încurajări.

 

x1

x2

 

 

 

 

x3

x44

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar în timpul manifestației, premierul Sorin Grindeanu a anunțat că duminică va avea loc o ședință de Guvern pentru abrogarea Ordonanței nr 13/2017. Rămâne de văzut dacă după abrogare vor mai continua mișcările de stradă la Bistrița!

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita